Ataşalanı U 12 Futbol Takımı Şampiyon Adayı

Ataşalanı U 12 Futbol Takımı Şampiyon Adayı

İstanbul Amatör Lig Ataşalanı Spor U 12 genç futbol takımı ligin bitimine 4 hafta kala şampiyon gibi. Ataşalanı Spor U 12 futbol takımı hocaları Emin Tetikli – Şaban Karaca ve genç yetenekler mutlu sona çok yak?

İstanbul Amatör Lig Ataşalanı Futbol Kulübü, bünyesinde yetiştirdiği futbolcularla kendinden hep söz ettirten güzide kulüplerden biri.  Altyapıdan yetişen futbolcularıyla başarıları yakalayan, yıllarca hiçbir karşılık beklemeden kulübüne hizmet veren hocaları Emin tetikli ve teknik heyetiyle topluma büyük emekleri olan Atişalanı futbol kulübü her branşta mücadele vererek gönüllere taht kurmaya devan ediyor.
 
“Matematiksel Olarak Şampiyonluğun En Güçlü Adayıyız”
Emin Tetikli, “iyi bir sezon geçirdik. Çok uzun yıllardan bu yana sporun içerisindeyim. Takımın altyapısına uzun yıllar hizmet verdim. Şimdi de amacımız gençlerimizi yetiştirmek ve Türk futboluna kazandırmak. Her kategoride genç ve yetenekli çocuklarımızı buluşturduk ve onlardan ayrı ayrı takımlar yaptık. İyi bir teknik kadromuz var ve her branşta çok iyi takımlara sahibiz.  Futbolcuların birbirleriyle olan uyumu sayesinde U 12 genç futbol takımımız şampiyonluğa atım atmak üzere.  Kötü oynayarak tesadüfen bir maç kazanırsınız, ama iyi oynayarak tesadüfen bir maç kaybedersiniz. Biz de ligde bir maç kaybettik. Matematiksel olarak şampiyonluğun en güçlü adayı biziz” dedi. 

 

  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.6 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.2 ° / 11 ° Güneşli