Ataş, CHP 2.Bölgeden Aday Adayı

Ataş, CHP 2.Bölgeden Aday Adayı

CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcılarından Mustafa Ataş CHP B.Paşa İlçe Başkanlığını yaptığı Bayrampaşa’da, Tuna Sosyal Tesislerinde partililer ve vatandaşların yoğun katılımıyla, Milletvekilliği aday adaylığını


Ataş, CHP 2.Bölgeden Aday Adayı

CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcılarından Mustafa Ataş CHP B.Paşa İlçe Başkanlığını yaptığı Bayrampaşa’da, Tuna Sosyal Tesislerinde partililer ve vatandaşların yoğun katılımıyla, Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

1972 yılında Öğretmenlik mesleğine başlayıp, 2015 yılına kadar neler yaptığını ve neler yaşadığını CHP Örgütü ile paylaşan Mustafa Ataş yaptığı konuşmada, “ 30 yıllık birikimim var,  bu birikimin içinde Bayrampaşa’da var.2.bölgenin yiğit insanlarının birikimi var. Bu örgüt benim yanımda olmasaydı, ben bir hiçtim. Eğer bir parti 30 yıldır örgütünü ve örgüt emekçilerini bir kantara koymuyorsa, burada bir şeyler eksik demektir. Partim 1994 yılından beri ön seçim yapmıyor. Ön seçim yapmadığı için daha dün, Partiden istifa eden, Ercan Cengiz diye biri var. Hepimiz biliyoruz. Yazıklar olsun ona, verdiğimiz oylar da haram olsun. Onların örgüt ile Parti ile alakası yok. Örgüte hesap verme diye bir dertleri yok” diyerek sert ifadelerde bulundu.



Ben CHP’ye ve örgüte boyun eğerim

Ataş; “Değerli arkadaşlarım yoldaşlarım; kendi yöneticimizi kendimiz seçersek, yarınlar daha aydınlık olur, Ben kavgadan hiç kaçmadım kavganın hep önünde ve ortasında oldum ve içinde oldum. Ben hep sizin yanınızda oldum ve yanınızda olacağım diyerek şöyle devam etti. Ataş, “ Ön seçim olursa Milletvekili aday adayıyım. Ben ön seçimi çok önemsiyorum. Bu parti kurumsallığını tamamlamalıdır. Seçim zamanı gelince, seçimin nasıl olacağını asla konuşmamalıyız. Biz halen bu tartışmaların içindeyiz. Ön seçimin dışında hiçbir yere talip olmayacağım. Boyun eğmem, beni vekil yapın demem. Benim  boyun eğeceğim Cumhuriyet Halk Partisi ve örgütüdür. Bir başkasına boyun eğmeyeceğim”  diyerek aday adaylığını açıkladı.



CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcılarından Mustafa Ataş’ın adaylık toplantısına, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Mehmet Diribaş, Mehmet Sevim’in yanı sıra CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcılarından ve Milletvekili aday adayları Mehmet Ali Çeşmeci, Hasan Babacan, Yüksel Mansur Kılınç, Sinan Karahan, CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Tuncer Tuna, CHP İstanbul eski İl başkan yardımcısı Olgun Çevik, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, CHP Beyoğlu belediye Meclis Üyeleri İsmail Söylemez ve Zabit Akbaş, CHP Fatih Belediye Meclis Üyeleri Ayşegül Okumuş Görgü ve Cengizhan Topçu, CHP İstanbul eski İl Genel Meclis Üyesi ve Milletvekili Aday Adayı Refik Akova, CHP Bayrampaşa Belediye Meclis Üyeleri Hasan Metin, İbrahim Kahraman, Halil Yerli, CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin, CHP Bayrampaşa Örgüt Üyeleri Meliha Deniz, Bihter Uslu Dönmez, Mehmet Dönmez katıldılar.
 







  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli