Artık mevzilere girme zamanıdır!

Artık mevzilere girme zamanıdır!

Esenler'deki 30 Ağustos kutlamalarında Esenler İşçi Partisi İlçe Başkanı Oktay Şahin sert açıklamalarda bulundu.



Artık  mevzilere girme zamanıdır!

Esenlerdeki 30 Ağustos kutlamalarında Esenler İşçi partisi İlçe başkanı Oktay Şahin sert açıklamalarda bulundu.

Esenlerdeki alternatif kutlama törenlerinde siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum örgütleri bir araya gelerek yaptıkları kutlama töreninde bir konuşma yapan Esenler İşçi Partisi İlçe Başkanı Oktay Şahin zaferi anlaya bilmek için nasıl kazanıldığına bakmak lazım diyerek sert açıklamalarda bulundu.

Kahvaltıları ekmek ve su idi
Şahin” Değerli dostlar Atatürkçüler Pir Sultanlar bu gün;1914 te başlayan 30 Ağustos zafer bayramını kutluyoruz.” Zaferi anlaya bilmek için nasıl kazanıldığına bakmak lazım” 1914te başlayan bu savaşın Ana doludan on dört on beş yaşlarında gencecik insanların vatanları için canlarını nasıl seve seve verdiklerine bakmak lazım. O dönemlerde bu vatan için mücadele edenlerin 17 Haziran 1914 te yedikleri yemeğin ve kahvaltılarının ekmek ve su olduğunu bilmelisiniz. Akşam yemekleri ise un çorbası ve yarım ekmek idi.

18 Haziran 1914te ise sabah kahvaltısı öğle yemeği ve akşam yemekleri yoktu. Ama bu gün ülkeyi yönetenlerin Bakanların sofralarında 190 çeşit yemekler olduğunu basında görmekteyiz, bu kadar zengin sofralarla bu kadar zenginlik içinde hayatlarını idame ettirenler bu zaferi ve savaşı anlayamazlar. O nedenledir ki onlar bu zaferi ve Bayramları kutlayamazlar. Sakarya’da girdikleri mevzilerde canları pahasına çıkan kınalı kuzular kazandıkları bu savaşı zaferle sonuçlandırdılar, onların bu zaferini anmak ta bizim görevimizdir.

Artık taarruz, mevzilere girme zamanıdır
Artık taarruz ,mevzilere girme zamanı dır.Bu gün Cumhuriyet düşmanları sadece Ülkeyi değil yaşadığımız yerleri de tehdit ediyorlar.Esenler Belediye Başkanı Cumhuriyet düşmanıdır,Cumhuriyet yıkıcısıdır,ama şunu iyi bilsinler ki cumhuriyeti yıkamazlar kendileri yıkılacaktır.Bu meydanda bulunanlar;Cumhuriyetçiler,Atatürkçüler, Pir Sultanlar bulunduğumuz yerler aynıdır.Yeniden Mustafa Kemal Cumhuriyetini kurmak ve tam bağımsızlığı sağlamak için hepinizi el ele gönül gönüle davet ediyorum” dedi.
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı