AnlamadınızBaşkomutan ATATÜRK'Ü

AnlamadınızBaşkomutan ATATÜRK

Ülkemiz teröristlerin yol gecen hanı olmuş, sınırlarımız kevgire dönmüş, her gün her saat şehitler geliyor, gözlerimiz yaşlı, ülkemiz yasta. Yasımızı tutamıyoruz, şehit haberleri yüreğimizi yakıyor

AnlamadınızBaşkomutan ATATÜRK’Ü
Ülkemiz teröristlerin yol gecen hanı olmuş, sınırlarımız kevgire dönmüş, her gün her saat şehitler geliyor, gözlerimiz yaşlı, ülkemiz yasta. Yasımızı tutamıyoruz, şehit haberleri yüreğimizi yakıyor içimiz kan ağlıyor.
 
Güvenlik güçlerimiz ve her yurttaşımız vatanı için her zaman canını seve seve verir. Ancak kendi vatanı için bu canı verir. Kimsenin kuşkusu olmasın, bu karanlıkları yırtarak aydınlığa çıkarız. Kahraman Mehmetçiğimiz, ülkemize musallat olan hain terör örgütlerin kökünü kazıyacak güçte ve kudrettedir, yeter ki siz aradan çekilin. Tarih geçmişimizi yazmaktan yorulmadı ama siz anlayamadınız ve anlayamayacaksınız, tüm dünya ya kafa tutan Mustafa Kemali ve şanlı ordumuzun kahramanlıklarını. Anlayamadınız. Tarihin en kanlı deniz ve kara savaşlarını nasıl kazandığımızı, Çanakkale de yazılan kahramanlık destanını anlamadınız. Başkomutan ATATÜRK’ÜN emperyalistlere kafa tutmasını. Anlamadınız Kurtuluş savaşında da ülkemizi istila edip paylaşmaya kalkan hain güçleri nasıl denize döktüğünü, yoktan bir ulus yaratarak bu topraklara barışı ve özgürlük getirdiğini… Anlayamadınız.
 
Bu iktidar ve iktidara yol haritası çizenler Suriye meselesi yüzünden önceden çizdikleri yoldan çıktılar. Yol gösteren Rusya oldu, sizler ve yandaş beyaz ekran maymunları utanmadan bir şeyler başarmış gibi mangalda kül bırakmıyorsunuz. Gidiş iyi değil, bu gidişin sonunda muhtemelen Emevi camiinde Esad’ın pardon Esed’in arkasında namaz sizler kılacaksınız.
 
Beyler, dış politikada ki beceriksizliğiniz ülkenin huzurunu kaçırdı. Suriye bataklığına bodoslama daldınız, işin içinden çıkmak ise öyle kolay gözükmüyor. Bu mesele milli bir meseledir. Sadece iktidarın ve iktidar borazancılarının meselesi olmadığını anlayın ardık. Muhalefetinde işin içinde olarak bir milli mutabakatla çözmek şart olduğunu kabullenmelisiniz. Sizin tek başınıza çözebileceği mesele değildir. Bu ülkenin yurttaşları olarak soruyoruz?  bizim başka ülkelerin topraklarında ne işimiz var! Bizler tarihi geçmişimize ve geleneğimize baktığımızda evet, savaşçı bir milletiz, amaçsız bir savaşın tarafı hiç olmadık.
Biz büyük bir milletiz, bu vatan toprağının, bu ülkenin insanının güvenliğini ve hututlarının korunmasını sağlamak, vatan bekçiliği yapmak için, kınalı kuzuları büyütüp, eyleyip, halaylarla, türkülerle asker eyleriz. Asker eylediğimiz bu gencecik Mehmetçikleri, emperyalist devletlerin çıkarları uğruna kurşunların önüne hedef yaparsanız yazık edersiniz. Kaybeden hepimiz oluruz. Binlerce insanın ölüm haberlerini okur, sokaklarda birkaç slogan adar dururuz.
 
Derin, karmaşık, uzun tartışmalar gerektiren bir sürü konu var, sorulacak yığınla sorumuz var, cevap veren ise yok! Beyaz ekranlarda, süslü masalarda akıl verenler, savaşmalıyız diye nara adanlar, ahkâm kesenler, hadi kuşanın, yiğitseniz gidin savaş meydanlarına da görelim sizi. Sizin Suriye’den sığınmacı gelen vatan sevgisinden yoksun ülkemizde keyif çatanlardan ne farkınız var. Onlar gündüz Beyoğlu’nda saz çalar, müzik söylerler, geceleyin ise Nüfus artışı için ter dökerler, vatanları, vatandaşları umurlarında olmayanlardırlar.
Suriye’de ne işimiz var, neden Suriye’deyiz?  Size defalarca bir koyup üç almak isteyenlerin bir oyunun içinde olduklarını söyledik, size bir diktatör üç günde yıkılmayacağını, Emevi camiinde öyle kolay namaz kılmanın mümkün olmadığını dedik. Rusya, İran, ABD masa başında önceden söylediklerini size yalatır, yutturur, BOB eş başkanlığı bile günü kurtarmanıza çare olmaz demiştik.
Yıkılasın emperyalizmim, kahrolasın faşizm
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli