Ankara'ya gel Göksu, 17- 25 Aralığı unutmadık'

Ankara

Esenler Belediye Meclisi’nin 5’nci Seçim Yılı 2’nci Dönem Nisan Ayı Meclis Toplantılarının ikinci birleşimi 10 Nisan Cuma günü yapıldı. Meclis toplantısının ana gündemi ise 2014 yılına ait faaliye

“Ankara’ya gel Göksu, 17- 25 Aralığı unutmadık

Esenler Belediye Meclisi’nin 5’nci Seçim Yılı 2’nci Dönem Nisan Ayı Meclis Toplantılarının ikinci birleşimi 10 Nisan Cuma günü yapıldı. Meclis toplantısının ana gündemi ise 2014 yılına ait faaliyet raporları idi.

Esenler Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporuyla ilgili görüşlerini belirtmek üzere sırasıyla AKP’li Belediye Meclis Üyesi Çiğdem Öz kendi adına, Grup Başkan Vekili Osman Gökçebaş ise gurup adına söz alarak konuşma yaptılar. CHP Grubu adına ise Belediye Meclis Üyesi Mustafa Usta konuşma yaptı.
CHP Grubu adına konuşan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Usta’nın sözleri zaman zaman AKP’li meclis üyelerinin sataşmaları ile kesilmek istense de Usta, hız kesmeden konuşmasına devam etti.

Mustafa Usta’nın “Sizin Katılımcılık anlayışınız,  AKP ilçe başkanına Esenler Belediyesi iştiraki Eskon A.Ş.den Maaş bağlamak mıdır?Sizin Katılımcılık anlayışınız, Esenler AKP ilçe başkanlığı Mali ve İdari işlerden sorumlu yürütme kurulu üyesi Kasım Albayrak  ve şirketi  Birlik Elektrik e her yıl ve birkaç defa olmak üzere pazarlık usulü ile 4 milyon liraya yakın para aktarmak mıdır”. sözleri AKP’lileri bayağı kızdırdı. 
 
Daha sonra kürsüye davet edilen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ise CHP’li Meclis Üyesi Usta’nın iddialarına yanıtlayarak, bu zamana kadar yaptıkları çalışmaları anlattı.


Umuyorum İlçeBaşkanı hemen yasal işlemleri başlatır
CHP’li Mustafa Usta’nın AKP İlçe Başkanı Gökhan Taran ile ilgili iddialarına sert tepki gösteren Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu “Esenler belediyesi şeffaftır. Her şeyi gizleyebilirsiniz ama hesapların üzerinde hesap yapan Allah’tan gizleyemezsiniz. O yüzden Esenler Belediyesi atmış olduğu her bir adımı da şeffaf atar. Çünkü Esenler Belediyesi’ni yönetenlerin gizli bir ajandası yoktur. Az önce burada konuşan arkadaşımızı teessüf ettim. Bir İlçe Başkanı arkadaşımıza bu kadar patavatsız, bu kadar saygısız, bu kadar kaba bir iftira atarken bu iftiranın nerelere varacağını düşünmesi gerekir. Umuyorum İlçe Başkanı arkadaşımız hemen arkadaş hakkında yasal işlemleri başlatır ve hesabını sorar. CHP’nin zihniyeti budur. Şişli’yi görüyor ve biliyorsunuz. Çankaya’da gördük ne dedi; “Bu yamyamları doyuramıyorum” dedi. Onun için şeffaflık konusunda kimse bizimle yarışamaz.”

“Ankara’ya gel Göksu”
Diyerek devam eden Göksu’ya  bu sefer CHP sıralarından “Ankara’ya gel Göksu, 17- 25 Aralığı unutma, CHP sizin partiniz gibi yolsuzluk batağına gömülmedi, cumhuriyeti kuran CHP’ye varlığını borçlusun” diyerek karşılıklı sözlü atışmalarda bulundular. 
 




 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli