Anadolu Üniveristesi mezuniyet töreninde "Direniş"e selam!

Anadolu Üniveristesi mezuniyet töreninde

Anadolu Üniversitesi mezuniyet törenine Gezi Parkı direnişi damgasını vurdu. Geçiş töreninde pankart ve maketler taşıyan öğrenciler Gezi Parkı direnişini selamladılar.



Anadolu Üniveristesi mezuniyet töreninde 'Direniş'e selam!

Anadolu Üniversitesi! mezuniyet törenine Gezi Parkı direnişi damgasını vurdu.Geçiş töreninde pankart ve maketler taşıyan öğrenciler Gezi Parkı direnişini selamladılar.
 
ESKİŞEHİR- Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde 5 bin 200 Anadolu Üniversitesi öğrencisi diplomalarını aldı. Çeşitli fakülte ve yüksekokullardan mezun olan öğrenciler geçiş töreninde Taksim Gazi Parkı direnişini yansıtan maket, dövizler ve pankartlar taşıdı.

Mezuniyet töreni ilk olarak Rektör Prof.Dr.Davut Aydın ile öğretim üyelerinin Vilayet Meydanı'nın onarımda olması nedeniyle resmi törenlerin yapıldığı Atatürk Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulup saygı duruşuyla başladı. Rektör ve beraberindekiler daha sonra lisenin hemen karşısındaki Atatürk Stadyumu'na yürüyerek gitti. Aydın ve öğretim üyeleri, ardından da fakülte ve yüksekokullardan mezun olan öğrenciler tribünleri selamladı.

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı