Tarih: 01.07.2013 18:47

Altınkaynak; Bu zihniyet sahiplerine sözümüzdür, Başka kapılarda bu rezillikleri arasınlar.'

Facebook Twitter Linked-in

Altınkaynak; “Bu zihniyet sahiplerine sözümüzdür, Başka kapılarda bu rezillikleri arasınlar.”

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Esenler’de bir yerel gazetede CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın gezi parkı eylemlerine katılmaları için üyelerine para dağıttığı iddiasıyla çıkan asparagas haber üzerine gazetemize bir basın açıklaması gönderdi.

BASIN AÇIKLAMASI;

BASINIMIZA VE HALKIMIZA DUYURULUR
 Son bir aylık süre içinde Ülkemizde bugüne kadar görmediğimiz Demokratik bir Halk direnişini yaşıyoruz.
 
Bu ortak sese ve bu birlikteliğe başta Ülkeyi yönetenler olmak üzere bütün Siyasi Partiler ve Kurumların kulak vermesi ve iyi algılanması gerekir.

Bu eylem önderi olmayan, yönlendiricisi olmayan ,duyarlılıkları olan yaşam değerlerine saygı gösterilmesini isteyen daha özgür ve daha mutlu bir gelecek isteyenlerin ortak duruşudur.
        
Herkes kadar biz CHP’lilerde bu genç insanların duyarlılıklarına kayıtsız kalamayız elbette. Bu bir Demokratik hak talebidir. Çevresine, doğasına, kentine ve yaşam değerlerine Demokratik ve Anayasal haklara sahip çıkanların ortak duruşudur.

Bu insanların gösterdikleri onurlu duruşu hiç kimsenin kendileri adına sahip çıkmaları erdemli bir davranış değildir. Biz CHP’lilerde eylemleri gerçekleştirenlerle aynı duyarlılıkları paylaştığımız için destek verdik ve yanlarında olduk.

Ancak her zaman olduğu gibi yine yalan ve iftira mekanizması işletilerek halkın her kesimindeki insanların birlikte ortaya koydukları bu onurlu mücadele kirletilmek isteniyor.( CHP Ataşehir İlçesini 80 TL vererek insanları alanlara davet ettiği gibi bir iftira (RTE) ADLI İnternet sitesinde utanmazca yayınlatıldı.) İlçemizin adını ve telefon numaramızı yazarak bizi karalamak istediler. Yine onlar gibi düşünen kendini bilmezler Demokratik haklarının ne olduğundan bihaber kişiler bizlere, telefonlarda günlerce hakaret ettiler.

Onları önce bu ayıpları ile baş başa bırakıyoruz. (Kem Söz Sahibine Aittir)
        
Konu ile ilgili Kartal Adliyesinde muhatap site ve kişiler hakkında suç duyurusu yaptık.(24.06.2013)
         
Ancak bu zihniyet sahipleri aynı iftiralarını Esenlerde yayınlanan (Esenler Son Haber) gazetesinde tekrarlayarak sürdürmektedirler. Herkes bilmeli ki ne, CHP böyle alçakça bir işin içine girer nede, o eylemlere katılan onurlu insanlar iradelerini parayla teslim ederler.
      
Bu zihniyet sahiplerine sözümüzdür. Başka kapılarda bu rezillikleri arasınlar. CHP’liler ve bütün yurtsever insanlar onurlarını, Ülkelerini, Demokratik haklarını sadece canlarını ve düşünceleri ortaya koyarak mücadeleye dönüştürürler.
     
Biz ne satılırız nede kimsenin satılık iradesi olduğuna inanırız.
     
Bu iftirayı atanların yakalarında ellerimiz olacak ve yasal haklarımızı kullanarak bu iftiraları atanlardan ve yayanlardan hesap soracağız kamuoyumuzla paylaşırız.

Saygılarımızla

CHP Ataşehir İlçe Başkanı
Hakkı Altınkaynak”



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —