Ali Turan 'Meclis Yolunda'

Ali Turan

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Ali Turan, Avrupa konutları Paşa köşkünde düzenlediği kahvaltılı tanıtım programında CHP örgütü salona sığmadı, davetliler sokağa taştı.



Ali Turan ”Meclis Yolunda”

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Ali Turan, Avrupa konutları Paşa köşkünde düzenlediği kahvaltılı tanıtım programında CHP örgütü salona sığmadı, davetliler sokağa taştı.

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Ali Turan, aday adaylığını açıkladığı günden bugüne dur durak bilmeden ve hız kesmeden CHP örgütü ile buluşmaya devam ediyor. Pazar günü aday adaylık tanıtımı kapsamında düzenlediği Kahvaltı programına katılım o kadar yoğundu ki davetliler salona sığmadı, salon dışına taştı. 2.Bölge Milletvekili aday adayı Ali Turan Konuşmasında yaptığı çalışmalardan söz ederken, kadınlarımızın siyasette ne kadar önemli olduğunu örnekleri ile anlattı.


Emek en yüce değerdir”. CHP’de yücelmek emek esaslıdır
Turan” bizlere bu imkânı sağlayan ve önseçim kararı alan genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve parti meclisimize şükranlarımı sunuyorum. Merkez yoklaması, merkez ataması, temayül yoklaması hiç önemli değil. Ben aday adayıyım.”Biz biat kültüründen gelmiyoruz ve biz biat partisi değiliz. Seçim, kadınlarla ve gençlerle kazanılır. Benim ilçe yöneticiliği yaptığım dönemlerde bunu yaşayarak anlayan birisiyim. Seçimlerde görev alan, mücadele eden gençlerin ve kadınların, bir gün ben de bu partide milletvekili olabilirim diyebilmeleri için ön seçim olması şart.  Milletvekili olabilmek için illa Profesör ya da zengin olmaya gerek olmamalı. Emek veren herkes bu yüce göreve laiktir, çünkü sosyal demokrat partilerde “Emek en yüce değerdir”.


CHP’de yücelmek emek esaslıdır. Örgütümüze, benim inancım ve güvenim sonsuzdur Örgütümüzün değerli emekçileri bu anlayışta emek verenleri değerlendirecektir” şeklinde konuştu.

 



  • Perşembe 27.6 ° / 17.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı