Aksu ve Şahin'e büyük tepki

Aksu ve Şahin

CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin’in İBB’nin İştiraklerine işçi alımlarında kendi köylülerini tepeden inme işe aldırdığı iddia ediliyor. CHP Esenler Eski İlçe Başkanı ve şuan İBB Başka


CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin’in İBB’nin İştiraklerine işçi alımlarında kendi köylülerini tepeden inme işe aldırdığı iddia ediliyor. CHP Esenler Eski İlçe Başkanı ve şuan İBB Başkan Vekili olan Hüseyin Aksu’nun bu işçi alımlarında Şahin’e yardım ettiği ileri sürüldü.

İBB Başkan Vekili Hüseyin Aksu ve CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin’in işçi alımlarında kendilerine yakın kişilere imtiyazlı davrandıklarını iddia eden Millet İttifakı seçmenlerinden büyük tepki geldi.

Gazetemize mail yoluyla ulaşan CHP ve İYİ Parti seçmenleri, “CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin işçi alımlarında (Şahin) soy isimli kendi köylülerini tepeden inme işe aldırdı. Şahin’e bu konuda şirket ortağı İBB Başkan Vekili Hüseyin Aksu ve CHP Esenler İlçe Başkanı yardım etti.

Bizler İmamoğlu’nun kazanması için gece gündüz çalıştık. Ama hiç çalışmayan kişiler ta Sivas’ın Zara İlçesi Eymir Köyü’nden gelerek işe girdiler. En basiti İBB’ye ait İSPARK’a bakarsanız Sivas’ın Zara İlçesi Eymir Köyü’ne kayıtlı çalışan kişileri görürsünüz.

Bizim emeğimizi yok sayan bu şahıslar liyakatli olup olmadığına bakmadan kendi köylülerini işe aldırmaları gerçekten doğru değil. Kendisine soruyoruz bizim çocuklarımız liyakatsiz mı? Niye bizim çocuklarımıza sıra gelmiyor. Bu çirkin çarkın içerisinde yer alan herkesi kınıyoruz” diyerek, tepkilerini dile getirdiler.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı