Akşener,Rumeli Kadınları Korkmaz, Sabırlıdırlar'

Akşener,Rumeli Kadınları Korkmaz, Sabırlıdırlar

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’nun geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar programını Fatih Belediyesi’nin Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Akşener,“Rumeli Kadınları Korkmaz, Sabırlıdırlar”

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’nun geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar programını Fatih Belediyesi’nin Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’nun iftar programında konuşan MHP Genel Başkan Adaylarından Meral Akşener “En tepedekilere seslenmek istiyorum. Hem sabredeceğiz, hem korkmayacağız. Bakalım göreceğiz “elmi yaman bey mi yaman” hep beraber göreceğiz” dedi.


Her yıl olduğu gibi bu senede Rumelilerin ve Rumelili gönül dostlarının yoğun ilgi gösterdiği iftar programına RUBAFED Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı’ ve yönetim kurul üyeleri, iftara katılan misafirleriyle ilgilenerek Rumelilerin geçmişten günümüze devam eden geleneklerini Topkapı surlarından Tüm Türkiye’ye bir kere daha yansıttılar. İftar programına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin onay Cankurtaran CHP Milletvekilli Bihlun Tamaylıgil, Gülay Yedekçi ve MHP Genel Başkan Adaylarından Meral Akşener, Valiler, Kaymakamlar, , Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Sanatçılar, İş Adamları, Basının Değerli Temsilcileri akademisyenler ile birlikte çok sayıda Rumeli Balkan camiasından seçkin davetliler katıldı.

Dualar eşliğinde açılan iftar programının açılış konuşmasını RUBAFED Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı yaptı. Programa katılan tüm konuklara teşekkür eden Genel Başkan Bölükbaşı selamlaşma konuşmasında misafirlerine tek tek teşekkür etti. Bölükbaşı, “Bizler Balkanların çimentosu olduğumuz gibi tüm kıtalara barış getiren ecdadın torunlarıyız. Siz değerli gönül dostlarımız bizlerin bu davetine icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ve yaklaşan bayramınızı en samimi duygularımla kutluyorum. Bu federasyona gönül vermiş gönül insanları olan Rumelililer ve siz değerli gönül dostları, dün olduğu gibi yarında barış ve kardeşlik içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.


“kızım biz drama pirinciyiz çok su çekeriz” 
Bölükbaşı’nın konuşmasının ardından MHP Milletvekilli Meral Akşener ” “ Siyasetin zirvesinde yer alan derneğimizin bu güzel programı camiamıza hayırlı olsun. Ben bir zor yola çıktım, vallahı yoruldum ve kan, revan içinde kaldım. “ölmek var dönmek yok!” Herkes bana mitralyözle ateş ediyor. Yani koca koca adamlar beni buldular, sizler Rumeli kadınlarını bilirsiniz ve o kadınları, tanımaları için söylüyorum, söylüyorum duymuyorlar, anlamıyorlar. En tepedekilere seslenmek istiyorum… İki şeyi Rumeli kadınları yapmaz birincisi KORKMAZ ikincisi ise Rumeli kadını öyle sabırlıdır ki. Bakınız Anneannem bana söylerdi ki “kızım biz drama pirinciyiz çok su çekeriz”  hem sabredeceğiz, hem korkmayacağız. Bakalım göreceğiz “elmi yaman bey mi yaman” hep beraber göreceğiz” dedi.
İftar programında yeni açılan Rumeli üniversitesinin Yönetim Kurulu başkanı ve rektörü Eski milletvekilleri ve siyasiler birer selamlama konuşması yaptı. Selamlama konuşmalarıyla birlikte program sona erdi.








  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli