Ahlaksız arıyorsa aynaya baksın'

Ahlaksız arıyorsa aynaya baksın

İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın, “Esenler’de uyuşturucu ve ahlaksızlık en üst seviyede” sözlerine MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz çok sert cevap verdi. Yılmaz, “İP’


İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın, “Esenler’de uyuşturucu ve ahlaksızlık en üst seviyede” sözlerine MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz çok sert cevap verdi. Yılmaz, “İP’li Milletvekili ahlaksız arıyorsa aynaya baksın, uyuşturulmuş arıyorsa İP’li Müdüre baksın” dedi.

MHP Esenler İlçe Başkanlığı’nın muhtarlara yönelik düzenlediği kahvaltı programına MHP 2. Bölge Milletvekili Cemal Çetin, MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, İl Başkan Yardımcısı Sertel Selim, İlçe Başkanı Suat Yılmaz, Başkan Yardımcısı Nevzat Çatak, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.



Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından bir açıklama yapan MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’a sert sözlerle yüklendi. “İP’li Vekil ahlaksız arıyorsa, aynaya baksın” diyen İlçe Başkanı Yılmaz şöyle konuştu;



 “Hatırlarsanız geçenlerde Esenler’imize İP’li bir Milletvekili gelmişti. İlçemiz hakkında çok ağır hitamlarda bulunmuştu. Ne demişti? Tırnak içinde söylüyorum; Buradaki herkesi uyuşturulmuş olarak görüyorum demişti. Biz buna sosyal medyadan cevap verdik, buradan bir kez daha cevap veriyorum; Ahlaksız arıyorsa aynaya baksın. Uyuşturulmuş arıyorsa geçenlerde Ankara’da uyuşturucu ile yakalanan İP’li Müdüre baksın. Çünkü buradaki insanlar ne uyuşturulmuş, nede ahlaksız insanlardır. Emniyetimiz uyuşturucuyla mücadele ediyor ve bizde destekliyoruz. Hepimiz buranın eski insanlarıyız ve buranın eski halini de biliriz. Allah nasip ederse Esenler daha da gelişecek. Daha da huzurlu ortamlar ve güzel günleri burada hep beraber yaşayacağız.”



İlçe Başkanı Yılmaz’ın ardından MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba ve MHP 2. Bölge Milletvekili Cemal Çetin kısa birer konuşma yaptılar. Daha sonra söz alan muhtarlar sorunlarını anlatarak, kendilerine destek olunmasını istediler.   


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı