Açılış var protokol yok

Açılış var protokol yok

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği ramazan şenliklerinin ilk gününe Esenler protokolü pek ilgi göstermedi. Mehteran takımı gösterisi ile başlayan etkinliklere Esenler Kaymakamlığı’nı temsilen hiç k

 

 

 

 

 

 

 

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği ramazan şenliklerinin ilk gününe Esenler protokolü pek ilgi göstermedi. Mehteran takımı gösterisi ile başlayan etkinliklere Esenler Kaymakamlığı’nı temsilen hiç kimsenin olmamasının yanı sıra CHP, MHP, SP, HAS Parti İlçe Başkanları ile birlikte AKP’li İl Genel Meclis Üyeleri’nin de katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Esenler halkının yanı sıra belediye çalışanlarının da açılışa ilgi göstermesi kalabalığı bir nebze arttırdı.

Gecenin açılış konuşmasını Esenler belediye Başkanı yaptı. Konuşmasında Esenler ramazanın bereketini en güzel şekilde yaşayacak diyen Başkan konuşmasına şöyle devam etti; Gece gündüz çalışarak Esenler’i değiştirdik. Yaklaşık 2,5 yıl süresinde Esenler yoklarla değil varlarla anılan bir ilçe haline geldi. Bu sene Atışalanı Caddesinde 100 bin kişilik iftar sofrası kuracağız. Bu sofrada dünyanın çeşitli yerlerinden misafirlerimiz gelecek sizlerde şimdiden hazırlıklı olun. Aynı şekilde önümüzdeki günlerde Somali ve Sudan’da kuracağımız iftar sofraları için yardım kampanyası başlatacağız.

Protokol konuşmasının ardından sahneye davet edilen Fatih Kısaparmak Esenler’lilere müzik ziyafeti verdi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli