Acar Hemşerim verdiği sözlerinin arkasında dursun"

Acar Hemşerim verdiği sözlerinin arkasında dursun

CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ve Gerger Federasyon Başkanı Ali Acar “Hemşerimize (Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu) de bu tur derneklere sahip çıkmasını verdiği sözlerinin arkasında durmasını tavsiye ediy

Acar “Hemşerim verdiği sözlerinin arkasında dursun"

CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ve Gerger Federasyon Başkanı Ali Acar “Hemşerimize (Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu) de bu tur derneklere sahip çıkmasını verdiği sözlerinin arkasında durmasını tavsiye ediyorum” dedi.

Esenler dernekler federasyonu (ESDEF) Adıyaman ili Gerger ilçesi Çoğuruk köyü derneğini ziyaret etti. Ziyarete CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ali Acar, Esenler Adıyaman Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Seviçtekin, ESDEF Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra dernek üyeleri katıldı.

ESDEF Başkanı Mustafa Kaplan çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra. Hazırladıkları 2 projeye açıklık getirerek bir dernek merkezinde saz kursu açtıklarını ve özel bir hastaneyle de sağlıkla alakalı anlaşma imzaladıklarını belirtti.

 

Daha sonra konuşma yapan CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ve Gerger Federasyon Başkanı Ali Acar dernekleri hakkında bilgi vererek yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarına destek çıkmadığını belirterek söyle konuştu.

 

Acar “daha önce Bağcılar belediye başkanı Lokman Çağrıcı ve Esenler belediye başkanı M.Teyfik Göksu ile görüştük kendilerinin bizlere yardımda bulunacaklarını söyledi. Hatta Lokman Bey dernek merkezinize bir çivi bile çakmayın Ordulular derneğini bize örnek göstererek orayı yaptırdım burayı da aynı şekilde inşa edelim demişti. Bende arkadaşlarımıza belediye başkanımız söz verdi bir başkan söz verdiyse yapar dedim. 5 yıl geçti ne böyle bir söz tutuldu nede ortada varlar Özellikle Esenler belediye başkanı bizim hemşerimiz bu tür alanları kendileri için yapsınlar bunlara anlam katsınlar. Hemşerimize de bu tur derneklere sahip çıkmasını verdiği sözlerinin arkasında durmasını tavsiye ediyorum. Lokman beyinde verdiği sözü tutmasını bekliyorum diye konuştu.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı