AYDINOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

AYDINOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Esenler Rumelililer Derneği Başkanı Muharrem Aydınoğlu’nun kardeşi Ömer Aydınoğlu hayatını kaybetti. Merhum Ömer Aydınoğlu cumartesi ikindi vakti Esenler Mimar Sinan Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Topkapı’da

AYDINOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ…

Esenler Rumelililer Derneği Başkanı Muharrem Aydınoğlu’nun kardeşi Ömer Aydınoğlu hayatını kaybetti. Merhum Ömer Aydınoğlu cumartesi ikindi vakti Esenler Mimar Sinan Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Topkapı’da aile kabristanına defnedildi.

Merhum Ömer Aydınoğlu yüksek tansiyondan 11 aydır yaşam mücadelesi veriyordu. Önce palyatif bakım ünitesinde sonra da yoğun bakımda yaklaşık bir yıldır ölüme direnen merhum 55 yaşında hayata veda etti.

Ömer Aydınoğlu'nu son yolculuğuna kalabalık bir cemaat uğurladı. Esenler dernek başkanları, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, muhtarlar, Rumeli camiası, Mimarsinan mahallesi sakinleri ve yakınları merasime iştirak ettiler. Defin sonrası Esenler Rumelililer Dernek merkezinde merhum için Kur'an okundu ve Aydınoğlu ailesi misafirlere ikramda bulundu.

Merhuma Allah’tan rahmet, ağabeyi Esenler Rumelililer Derneği Başkanı Muharrem Aydınoğlu’nun şahsında eşine çocuklarına, Aydınoğlu ailesi ve akrabalarına, yakınlarına sevenlerine sabırlar diliyoruz…



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı