ATIŞALANI ANADOLU LİSESİ KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

ATIŞALANI ANADOLU LİSESİ KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi, ökul müdürüyle, okul müdürleri yardımcılarıyla, öğretmenleriyle, öğrencileriyle, okul aile birliği ve tüm çalışanlarıyla, günden güne ürettikl

ATIŞALANI ANADOLU LİSESİ KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi, ökul müdürüyle, okul müdürleri yardımcılarıyla, öğretmenleriyle, öğrencileriyle, okul aile birliği ve tüm çalışanlarıyla, günden güne ürettikleri projelerle eğitim camiasının “EN” projeli okulu, “EN” fazla yıldızı parlayan eğitimcileri olma unvanına eriştiler.

Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Mansur Kaya, tüm okulların ve eğitim camiasının dikkatini çekecek anlamlı bir proje başlattı, Kaya, başlattığı kitap kampanyası projesine duyarlı vatandaşların destek olmasını bekliyor.


Mansur Kaya: Atışalanı Anadolu Lisemizin ihtiyacı olarak gördüğümüz ve bir eksikliktir diyerek öğrencilerimizle kollarımızı sıvadık kitap toplama kampanyası ismi altında projemizi başlattık. Topladığımız kitapları yalnız kendi okulumuzun kütüphanesinde kullanmak üzere değil,  ihtiyacı olan okullara da göndererek anlamlandırıyoruz.  Okulumuzun başlattığı bu projemize, roman, şiir, tiyatro ve hikaye içerikli kitaplar vererek gönüllü yurttaşlarımızın destek olmasını istiyoruz. Yani seviyeye, müfredata uygun kitaplar olmasını, sakıncalı yayın olmamasını öngörüyoruz. Bizler bu kampanyayı öğrencilerimizle başlattık, şuana kadar 1500 ‘ün üzerinde kitap topladık. Bugüne kadar bize ulaşan kitaplar öğrencilerimizden geldi. Şimdi bu projemize herkesin bir kitap vererek destek olmasını istiyorum.

Mansur Kaya: Proje kapsamında topladığımız kitaplarla önce kendi kütüphanemizi zenginleştireceğiz. Biz yalnız kitap projesi değil ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz içinde giyecek ve değişik materyaller topluyoruz. Topladığımız kitapları Anadolu’nun kırsalındaki okullara ve ilçemizdeki okullarımıza gönderiyoruz. Kısa sürede özverili çalışmayla okullarımızdaki kitap eksiğini gidermek amacı ile bu projemizin günden güne büyüdüğünü görüyoruz ve projemizin amacına ulaşacağına inanıyoruz.

Mansur Kaya: Vatandaşlarımızdan yaptığımız kitap okuma projemize destek olmak olmasını, projelerimize katkı sunmasını talep ediyoruz. Okulumuza ve projelerimize, ülkemizin geleceği çocuklarımızın yarınları ve eğitimimizin çağdaşlaşması adına destek olması için duyarlı insanlarımıza çağrıda bulunuyorum… Okulumuza ve çocuklarımıza uygun kitapları kendi evinizden, komşularınızdan, iş arkadaşlarınızdan, eşinizden, dostumuzdan temin ederek ulaştırmanızı rica ediyorum. Sizlerin okumuş olduğu kitaplar başkası tarafından okunmadığı sürece o kitaplar hep yeni kalacak. Bizler, sizlerin sayesinde birilerinin okumaya fırsat ve imkan bulamadığı kitapların okunmasına olanak sağlarsak inanınki mutlu oluyoruz. Tüm kitaplar eserdir, o eserlerin okunmasını ve okuyarak toplumun gelişmesini, aydınlanmasını istiyoruz.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı