ATAŞEHİR'DE MUHTEŞEM MİTİNG...

ATAŞEHİR

Ataşehir Örnek Mahallesi Cumartesi Günü Görülmemiş Bir Kalabalıkla CHP Milletvekili Adayları İle Buluştu

 

 

 

 

 

 

 

ATAŞEHİR'DE MUHTEŞEM MİTİNG...

Ataşehir Örnek Mahallesi Cumartesi Günü Görülmemiş Bir Kalabalıkla CHP Milletvekili Adayları İle Buluştu

Ataşehir'de ki Mitingi organize eden Kars-Ardahan Sivil Toplum Örgütleri, CHP İstanbul Milletvekili Adaylarını bağırlarına bastılar. Miting renkli görüntülere sahne oldu. Her zaman olduğu gibi pankart ve dövizler meydanı renklendirdi.

 

 

Meydana seçim otobüsünün girmesiyle coşku doruğa çıktı ve sloganlarla her yer inledi. Halkın Gönüllüleri sloganlara önderlik yaptı. Esenler CHP Halkın Gönüllüleri dev pankartlarıyla ve sloganlarıyla meydandaki kalabalığı coşturma görevini üstlenmişti.

 Mitinge CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in Yanı Sıra İlhan Cihaner, Bülent Seyhan Ve 1.Bölge Milletvekili Adayları Katıldı.

Mitinge Esenler'den bir otobüs kaldıran Çıldır Dernekler Birliği Genel Başkanı Yüksel Kılıç'ın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in daveti İle Gönüllüler Gençlik Komisyonu Başkanı Erkan Uludağ'ı da yanına alarak seçim otobüsünün üstüne çıkması ile alanı sloganlarıyla coşturan Halkın Gönüllülerinin coşkusu bir o kadar daha arttı.

.

 

CHP Esenler Halkın Gönüllülerini alana götüren Esenler Çıldırlılar Dernek Başkanı, ayni zamanda Çıldır Dernekler Birliği Genel Başkanı Yüksel Kılıç CHP Esenler Gönüllülerine teşekkür etti. Ardahan'daki CHP Mitinginde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunacağının ve Genel Başkana Esenlerdeki CHP Gönüllülerinin ve Esenler İlçe Seçim Komitesinin yaptığı seçim çalışmalarını anlatacağının sözünü verdi...



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı