ARANAN KAN BULUNDU

ARANAN KAN BULUNDU

Türk Kızılayı Esenler Şubesi uzun zamandan beri hazırlandığı kongresini gerçekleştirdi…




ARANAN KAN BULUNDU…

Türk Kızılayı Esenler Şubesi uzun zamandan beri hazırlandığı kongresini gerçekleştirdi…

Türk Kızılayı Esenler Şubesi başkanlığını yürüten Kenan Genç, artık genel merkez delegesi olarak hizmete devam edeceğinisöyledi.

Esenler Belediyesi konferans salonunda yapılan Türk Kızılayı Esenler Şubesi kongresinde Divan Başkanlığı'na Rumelililer Dernek başkanı Fettah Dindar seçildi. Kongrede Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden, MHP Esenler İlçe Başkan Yardı
mcısı Suat Yılmaz, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrede veda konuşmasını yapan başkan Kenan Genç, “Beni bu görevimde uzun yıllar yalnız bırakmayan, destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarıma başarılar diliyor, bizim yapamadıklarımızı gerçekleştirmelerini temenni ediyorum. Onlara da destek olmanızı bekliyorum. Bu gün itibariyle cemiyet hayatıma son veriyorum.” dedi.

CHP Esenler İlçe başkanı Halil Özden ise konuşmasında, “145 yıllık bir kurum olan Türk Kızılayı bu gün ülkemizin ve dünyanın heryerinde bir afet olduğunda, yoksulluğun olduğu her yerde yardım elini uzatıyor. Esenler’de de bütçe itibariyle eksik görülse bile olumlu çalışmalara imza atıyor. Emeği geçen herkesi kutlarım.” dedi…




Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu ise Konuşmasında Türk Kızılayı Esenler Şubesi’nin faaliyetlerine vurgu yaparak emeği geçenlere teşekkür etti; “ yeni seçilecek yönetime ve başkana başarılar diliyorum.” dedi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan ESDEF Eski Başkanı Mustafa Kaplan, Türk Kızılayı Esenler Şubesi başkan adaylığından çekildiğini söyleyerek birlik ve beraberlik temennisinde bulundu.
 


Daha sonra tek liste seçimlere gidildi ve Müteahhit Lütfü Kahveci Türk Kızılay’ı Esenler Şubesi’nin yeni başkanı seçildi.
Lütfü Kahveci konuşmasında “Beni ve arkadaşlarımı bu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Bize verilen bu görevi hakkıyla yerine getirmeye gayret göstereceğiz.” dedi.


     

 





 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı