ALPHAN: HDP Bir Halk Hareketidir- Biz Halkız

ALPHAN: HDP Bir Halk Hareketidir- Biz Halkız

HDP, Esenlerde seçim çalışmalarının temposunu arttırdı, Cumartesi günü Milletvekili Musa Piroğlu’nun katılımıyla seçim irtibat bürolarının açılışını yaptı, Pazar günü Cumhuriyet

ALPHAN: HDP Bir Halk Hareketidir- Biz Halkız…
HDP, Esenlerde seçim çalışmalarının temposunu arttırdı, Cumartesi günü Milletvekili Musa Piroğlu’nun katılımıyla seçim irtibat bürolarının açılışını yaptı, Pazar günü Cumhuriyet meydanında Belediye eş Başkan adayı CELAL ALPHAN coşkulu kalabalığa yaptığı basın açıklamasında sert konuştu.
 
“PANKARTLARIMIZI KESMEYİN-KESTİRMEYİN”
HDP Esenler Belediye eş Başkan adayı CELAL ALPHAN: “Belediye Başkanına sesleniyorum, büyük emekler vererek, üyelerimizin yardım paraları ile yaptırdığımız pankartlarımızı kesmeyin-kestirmeyin. Bazı duyumlar alıyoruz, şayet kendinize yakın bir kitle pankartlarımızı bilginiz dahilinde kesiyorsa bu kirli siyasettir, bunu yapmayın. Biz seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız, kimselerle bir olumsuzluk yaşanmasına izin vermeyeceğiz.
 

“SÖZ VERİYORUZ SUYU HALKIMIZA BEDAVA DAĞITACAĞIZ

AKP yerel yönetimlerde belediyeleri bırakın iyi yönetmeyi, yönetemiyor. Esenler’de belediye yönetiminden kim memnunun diyebilir. Kimin evinin önünde bir park var, kim ailesiyle bir yerde oturabiliyor. Kaldırımları genişletmişler otopark sorunu var. Esenlere hiçbir şey yapmamışlar. Millet bahçesi yapmışlar, göz boyuyorlar yarın seçimlerden sonra göreceksiniz imara açacaklar ve rant devşirecekler. Soruyorum sizlere belediye size bedava su dağıtıyor mu? Biz söz veriyoruz suyu halkımıza bedava dağıtacağız. Biz zengini daha fazla zengin yapmayacağız, biz zenginle fakir arasında ki sosyal adaleti sağlayacağız. Biz yaparız çünkü biz bu ülkenin gerçeğiyiz.
 
HDP HALKLARIN UMUDU, BARIŞ VE DEMOKRASİNİN GARANTİSİDİR
Ankara ne yaparsa yapsın, ne gibi kirli siyaset yaparsa yapsın ve kullandığı o zehirli dili kullanırsa kullansın, biz Türkiye’nin partisiyiz. Onlar istedikleri kadar kirli siyaset yapsınlar, ayrıştırsınlar biz Türkiye’nin mozaiğiyiz, tüm kesimlerin ve gerçek anlamda temiz siyaset yapan herkesin partisiyiz. Bizler Kürtüyle, Türküyle, Lazı, Çerkez ile Alevisiyle, sunisiyle yani tüm halk kesimleriyle bir bütünüz, bizi sizler ayrıştıramazsınız, bizi birbirimize düşman yapamayacaksınız.  HDP halkların umudu, ülkenin yarınları, barış ve demokrasinin garantisidir. Biz bu ülkenin aslı unsurları olarak tüm coğrafyanın her tarafını aynı sevgiyle ve saygıyla kucaklayan partiyiz.
 
“OYNADIKLARI OYUNU BOZDUK-31 MARTTA GİDECEKLER”

HDP bir halk hareketidir, biz halkız. Bu topraklarda asıl bölücü AKP’dir, bunların kuyrukları sıkıştı ve 31 Martta gidecekler. Biz oynadıkları oyunları bozduğumuz için bizim üzerimize geliyorlar, diğer siyasilerin üzerine gitmiyorlar.  Ülkemizde beka sorunu yok, onların ceplerini doldurma, halkı soyma sorunu var. HDP’yi kimse yok sayamaz, ülkenin 3. Büyük partisiyiz ve 6 milyonun üstünde oy almışız. İstanbul’da aldığımız milletvekili sayısı Diyarbakır’dan fazla, bunu görsünler ve bizlerin isteseler de istemeseler de biz Türkiye partisiyiz”  diyerek konuşmasına gerginlik politikacısı olmayacağını söyleyerek devam etti.
  


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli