ALLAH KORUDU...

ALLAH KORUDU...

Esenler'deYıldız Teknik Üniversitesi kampüsü önündeki trafik ışıklarını sürücülerin dikkate almaması,kuralları tanımamazlığı,etraftaki esnaf ve yayaların hayatlarını,yaşam haklarını şansa bırakm

Hüseyin Koç/Okan Kayar/7-24esenlerhaber.com

ALLAH KORUDU...

Esenler'deYıldız Teknik Üniversitesi kampüsü önündeki trafik ışıklarını sürücülerin dikkate almaması,kuralları tanımamazlığı,etraftaki esnaf ve yayaların hayatlarını,yaşam haklarını şansa bırakmaktadır.

Turan Düzgün isimli vatandaşın işletmiş olduğu "Nokta Tekel Bayisi",dün gece alkollu bir sürücü tarafından darmadağın edildi. Olay yerine gittiğimizde, Turan Düzgün isimli vatandaşın dükkanı içler acısıydı. Konuştuğumuz dükkan sahibi,bizlere;"gördüğünüz gibi dükkanım perişan oldu.Her taraf darmadağın.Müşterimle ilgileniyordum,bir anda ne olduğunu anlamadım ve büyük bir gürültü oldu.Dükkanın içinde bir araç gördüm. Şaşkınlığımı üstümden attıktan sonra dükkanımı darmadağın eden araç şoförünün yardımına koştum. Şoför sarhoştu.Polisleri çağırdım,dükkanıma giren araç "Rent A Car"dan kiralıktı.50.000 TL. zararım var.Mafoldum.Bana ve müşterilerime bir şey olmadı,tesellim de bu.Allah korudu bizi.Burada devamlı bu kazalar gerçekleşiyor.Lütfen yetkililer bir önlem alsın."

                             Can Güvenliğimiz Yok,Yetkililere Duyrulur...

Ahmet Demir isimli mahalle sakini ise isyan edercesine bağırarak,"defalarca belediyeye burada kazalar olduğunu bildirdik,önlem almalarını söyledik.Daha tehlikeli hatta ölümcül kazalar olacak,korkuyoruz.Çocuklarımızın ve bizlerin can güvenliği yok.Çok basit önlemlerle bu kazalar azaltılabilir.Mesela;'trafik ışıklarına 100-200 metre mesafelerde setler yapılmalı.Bu kiralık araçlar ve alkollü sürücüler canımızı çok yakacağa benziyor.Rent A Car'lar kontrol altına alınmalı.Kurallara uymayanlara ağır cezalar verilmesini istiyoruz.Burada acil önlemler alınmazsa,esnafın ve yayaların can güvenliği her an tehlikededir.Yetkililere sesimizi duyurur musunuz?",diye serzenişte bulundu.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli