AKŞENER ÜLKEMİZ İÇİN EN BÜYÜK ŞANSTIR...

AKŞENER ÜLKEMİZ İÇİN EN BÜYÜK ŞANSTIR...

İYİ parti yüksek istişare kurul üyesi Gürer Durmuş, AKP cemaat ve tarikatların kontrolüne girmiş bir partidir. Kendileri bu kirliliğin içinde boğulurken sağa sola çamur atmaları zavallılıklarındandır diyere

İyi parti yüksek istişare kurulu üyesi Durmuş, Esenler ilçe binasında İlçe başkanı Ömer Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile yerelden genele birçok konu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Durmuş, ‘’sayın genel başkanımız Akşener,  otuz yıldır siyasetin içinde ve tek bir lekesi olmayan birisidir. Genel başkanımızın izlemiş olduğu yol ve takındığı tavır tüm siyasilere örnek olmalıdır. Maruz kaldığı çok kirli iftiralara rağmen kimsenin altından kalkamayacağı hakaretlere metanetini koruyarak, üslubunu bozmadan verdiği cevaplarla alışılmışın dışında bir duruş göstermiştir. Demokrasimizin gelişmesine çok büyük bir katkı sağlayarak insan sevgisini öne çıkartması birilerini rahatsız ettiğini görmekteyiz.

“CESURLAR HAREKETİ KÖTÜLERE KORKU, İYİLERE UMUT OLDU”
AKP iktidarı ile birlikte Türkiye siyasetinin, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin üstüne zifiri bir karanlık çökmüştür. Bu zifiri karanlığı aydınlığa çıkarmak İyi partinin olduğu gibi tüm demokratların ve Atatürkçülerin görevi olmalıdır. Bakınız biz bir ışık yaktık. Bu ışık karanlıktan aydınlığa çıkıştır. Tahrip edilen demokrasimizin, Cumhuriyetimizin ve birçok değerimizin bu karanlık içinde yok edilmek istenmesi bir gerçektir. Doğamızın talan edilmesine, insanımızın emeğinin sömürülmesine, hor görülen kadınlarımızın katledilmesine, yok edilmek istenen ve siyasallaştırılan hukukumuzun, dinimizin bu iktidarın tekerinden kurtuluşu için başlattığımız cesurlar hareketidir. Bu hareket kötülere korku, iyilere umuttur. Tacize uğrayan çocuklarımızın, yoksul ve işsiz insanlarımızın, mutlu yarınlarımızın teminatı İyi parti iktidarında gerçekleşecektir.

“GENEL BAŞKANIMIZ AKŞENER’İ CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”
 Bu girdaptan çıkış yolu çok iyi yetişmiş  ve devlet adamı ciddiyeti olan kadrolarla sağlanılır. Bu kadrolar İyi partide var. Mesela, dış politikada yetişmiş Ümit Özdağ, ekonomist Durmuş Yılmaz gibiler varsa mesele yok, sorun yok demektir. Bizler ilçelerden illere genel merkeze ve oradan da halka uzanan sevgi ve şefkatle herkesi kucaklıyoruz.  Vatanını seven milliyetçi, Atatürk’çü kadrolarımızla iktidar olacağımıza ve genel başkanımız Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağımıza inanarak mücadele yapıyoruz. Ülkemiz cemaatlerin, tarikatların, şıh ve müritlerin ülkesi değildir. AKP cemaat ve tarikatların kontrolüne girmiş bir partidir. Onlar bu kirliliğin içinde yoğrulurken ülkeyi yönetenler bu çıkmazdan kurtuluş yolunu sağ  sola çamur atmakta arıyor.

“ÖZGÜRLÜKLERE PRANGA VURULAN BİR YERDE DEMOKRASİDEN KİMSE SÖZ EDEMEZ”
Tüm uyarılarımıza rağmen AKP  cemaatlerin ve bu kirli kuruluşların  ipine sarılmaktan vazgeçmiyor. En başarılı işleri halkı yoksullaştırarak dini siyasete alet ediyorlar. Söyledikleri yalanlarla iktidarlarını ayakta tutmaya çalışıyorlar. Ağa babaları Fettullah’ın önünde diz çökerek ülkemize ve ülke insanımıza en büyük zararı verdiler. Beslendikleri en iyi kaynakları cemaat ve tarikatlardır. HSK’nın içini boşalttılar, hukuksuzluk yaratarak yargı bağımsızlığını ortadan kaldırdılar. Öyle bir dünya yarattılar ki insana ve emeğe hiç saygıları kalmadı. Kıyılan canlara, cananlara bu işin fıtratında var dediler, ölüye diriye her gün saygısızlık yaptılar.

Tüm bu zorlukları halkımızla birlikte aşacağız. Parlamenter sisteme geçiş olmazsa olmazımızdır. Denetlenemeyen her sistem çökmeye mahkumdur.  Bu istem de çöküyor. İyi parti iktidarında yasama, yürütme,yargı ve basınımız özgürlüğüne kavuşacaktır. STK’ları ve bireylerin özgür olduğu bir Türkiye için yola çıktık. Tüm bu özgürlükleri olmayan ve özgürlüklere pranga vurulan bir yerde demokrasiden kimse söz edemez ve kimsenin can ve mal güvenliği olmaz. Biz bu olumsuzluklara yeter diyoruz bu zulümlere karşı genel başkanımızla beraber yürüdüğümüz bu yol iktidar yoludur’’ dedi.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı