AKP'lilerin Mecliste selfie keyfi

AKP

Esenler’in geleceği ile ilgili kararların alındığı Belediye Meclis Toplantısı’nda bazı AKP’li Meclis Üyeleri’nin toplantıda olduklarını unutup “Selfie” çekmeleri tepkilere neden oldu.

Hiçbir konu hakkında söz alıp görüş belirtmeyen ve sadece el kaldırıp, el indiren AKP’li Meclis Üyeleri’nin bu görüntüsü Esenler’e verdikleri değerin bir göstergesi gibiydi. Özelliklede CHP’li Meclis Üyeleri’nin konuşmalarını sık sık attığı sözlerle kesen ve bir toplantıda da Meclis Üyesi Mustafa Usta’nın üzerine yürüyen AKP’li Meclis Üyesi Mehmet Kazım Esen’in toplantının devam ettiği esnada “Selfie” çekmesi kendi partilileri dahil salonda bulunan hiç kimseyi şaşırtmadı.
 


AKP’li Meclis Üyesi: Uyarı yapılmıştı ama…
 
Bazı AKP’li Meclis Üyesi arkadaşlarının Belediye Meclis Toplantısı devam ederken “Selfie” çekmelerini doğru bulmadığını belirten bir AKP’li Meclis Üyesi, “Açıkça söylemek gerekirse daha öncede aynı durum yaşanmış ve bu tür görüntüler yerel basına yansımıştı. O olaydan sonra gerek İlçe Başkanımız ve gerekse Belediye Başkanımız bunu yapan arkadaşları daha dikkatli davranmaları konusunda uyarmıştı. Ancak görüyoruz ki bazı arkadaşlarımız bu uyarılara kulak asmayarak yine basına malzeme verdiler.
 
Açıkça söylemek istiyorum Meclis Toplantısı’nda yapılanı ben şahsım olarak doğru bulmuyorum. Bunu kendi partili Meclis Üyesi arkadaşlarımda yapsa yanlış, CHP’li Meclis Üyesi arkadaşlarımızda yapsa yanlış. İnşallah bir daha aynı görüntülerin yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.
 



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli