AKP'lilerden Salıcı'ya Yoğun İlgi

AKP

Ramazan etkinlikleri kapsamında ziyaretlerine devam eden CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın bu seferki durağı Esenler’di.



AKP’lilerden Salıcı’ya Yoğun İlgi
 

Ramazan etkinlikleri kapsamında ziyaretlerine devam eden CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın bu sefer ki durağı Esenler’di.
 
 
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve il yöneticileri Esenler’deki CHP’lilerle Cumhuriyet Meydanı'ndaki hemşeri derneklerinin kurdukları stantları gezerek Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istediler. Salıcı ve partililerin yoğun ilgi gördüğü bu ziyarette geçmiş yılların aksine siyasi çekişmeden uzak karşılıklı samimiyet ziyareti daha da bir anlamlandırdı.
 

Ziyaret esnasında STK’lardan sorumlu Esenler Belediye Başkan danışmanı Mehmet Kaya, misafir perverliğin en güzel örneğini göstererek CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı ile yakında ilgilendi. Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında misafirlerine bol bol ikramda bulundu. Salıcı’nın bir sonraki durağı AK GENÇLİK standı oldu burada yaklaşık 35 dakika gençlerle sohbet eden Salıcı’ya ilgi büyüktü.
 

İlerleyen saatlerde etkinlik alanına gelen Başkan Göksu’da Salıcı’nın yanına giderek bir süre sohbet etti. Daha sonra iki hemşeri birbirlerine başarı dileyerek etkinlik alanında ayrıldılar.

 
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli