AKP'liler Baharı Çiçeklerle Karşıladılar

AKP

AKP Esenler Belediye Başkanı M.T. Göksu, ilçe Başkanı Umut Özkan, eski Belediye Başkan yardımcılarından Ömer Çetinkaya, Osman Gökçebaş ve teşkilatı üyeleri, Nevruz Bayramı dolayısıyla cumhuriyet

AKP’liler Baharı Çiçeklerle Karşıladılar
AKP Esenler Belediye Başkanı M.T. Göksu, ilçe Başkanı Umut Özkan, eski Belediye Başkan yardımcılarından Ömer Çetinkaya, Osman Gökçebaş ve teşkilatı üyeleri, Nevruz Bayramı dolayısıyla cumhuriyet meydanında kurulan seçim standında kadınlara baharın müjdecisi olan çiçek dağıttılar.

Esenler Belediye Başkanı Göksu, Nevruz Bayramı'nı baharın gelişini simgeleyen çiçekleri kadınlara dağıtarak kutladı. Kadınlara karanfil dağıtan Göksu ve İlçe Başkanı Umut Özkan’la birlikte yeni meclis üyesi adayları, MHP İlçe BŞK YRD Nevzat Çatar ve AKP teşkilatı 10 bin çiçeği kısa bir surete dağıttılar.
 
NEVRUZ BAHARIN GELİŞİNİ SİMGELEYEN EN BÜYÜK KANITTIR
Nevruz Bayramı Türk İnsanımız için büyük önem arz etmektedir. Orta Asya'dan Balkanlar'daki uluslara kadar çok geniş bir bölgede yerel renk ve inançlarla kutlanan Nevruz, her ulusun kendi kültür değerleriyle özdeşleştirip sembolleştirdiği, özü itibariyle baharın gelişinin kutlandığı coşkuyla karşılandığı bir gündür. Yaşadığı geniş coğrafyada doğa ve çevrenin uyanışının kutlandığı Nevruz Bayramı'nın Anadolu'da ve Türk kültürünün yayıldığı bölgelerde de son derece köklü ve zengin bir geçmişi vardır. Dünyanın her yerinde özellikle Orta Asya'daki Türk topluluklarından Azeri, Kazak, Kırgız, Türkmen, Özbek, Tatar, Uygur Türkleri, Anadolu Türkleri ve Balkan Türkleri Nevruz Bayramı'nı kutlamakta ve bu geleneğini canlı olarak günümüze kadar yaşatmışlardır.
 
Nevruz baharın gelişini simgeleyen en büyük kanıttır. Baharın gelişinde açılan çiçekler, öten kuşlar ruhumuzu dinlendirmekte, artık bütün baharlarımız kardeşlik, dostluk içerisinde yaşanacağı. Baharı simgeleyen karanfilleri yalnız bugün değil hergün dağıtan siyasileri gören anlayışın egemen olması tüm halkımızın özlemle beklentisidir.
 
7-24 Esenler haber olarak: Tüm halkımın kardeşlik ateşinin yakıldığı Nevruz Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz...

 

  • Pazartesi 37.9 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.9 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Salı 39 ° / 27.3 ° Güneşli