AKP'liler Bağcılar Belediyesi'ni Başarılı buldu

AKP

Marmara Belediyeleri Birliği tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen 'Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri'nde Bağcılar Belediyesi, 7 projesiyle 7 ödüle layık görüldü. 'Altın Karıncadan” 3 &oum

AKP’liler Bağcılar Belediyesi'ni Başarılı buldu

Marmara Belediyeleri Birliği tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen 'Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri'nde Bağcılar Belediyesi, 7 projesiyle 7 ödüle layık görüldü. 'Altın Karıncadan” 3 ödül alabilen Esenler belediyesinin memnuniyetsizliği konuşuluyor.
 
Marmara Belediyeleri Birliği tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen 'Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri'nde Bağcılar Belediyesi, 7 projesiyle 7 ödüle layık görüldü. Bu ödül paylaşımında Esenler Belediyesinin istediği ödülü alamadığı konuşuluyor. Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun her platformda “Esenlik Kenti” diye hava attığı projesi gündeme bile alınmadı. Göksu’nun televizyon televizyon gezmesi  'Altın Karıncaya”  yansımaması ise büyük haksızlık olarak değerlendirildi.

Marmara Belediyeleri Birliği tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen 'Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri'nde Bağcılar Belediyesi, 7 projesiyle 7 ödüle layık görüldü, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, tören sırasında ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin elinden aldı.

Bağcılar Belediyesi, 4 kategoride birincilik, 1 kategoride ikincilik, iki kategoride de 3'üncülük ödülüne layık görüldü. Bağcılar Belediyesi E-Arşiv Sistemi, E-Başvuru, Döner Katlı Otopark, Ambalaj Atığı Toplama ve Ayrıştırma Tesisi ile birincilik ödülünü aldı.  



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli