AKP'li Sadıkoğlu, beraber yürüdüklerinden koptu

AKP

2015 Genel Seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı, Esenler AKP İlçe teşkilatının siyasi önderlerinden Feysel Sadıkoğlu, Gelecek Partisine geçti ve ilk beyanında AKP’ye &

AKP’de yıllarca siyaset yapan Esenler’li gayrimenkul danışmanı Feysel Sadıkoğlu, beraber yürüdükleri, hatta yürüttükleri AKP’li arkadaşlarını bu yürüyüşte yalnız bıraktı. Feysal Sadıkoğlu, Davutoğlu’nun partisi gelecek partisinde yürümeye karar verdi ve Çatalca ilçe başkanlığına kapağı attı…

2015 Genel Seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Sadıkoğlu, Esenlerde AKP’nin seçim işleri ve sandık başkanlarının eğitim sorumluluğu görevlerinde bulunmuştu. AKP Esenler ilçe başkanı Umut Özkan’ın (A) takımından olan Sadıkoğlu, Belediye Başkanı Göksu’nun gözdelerindendi.

Sadıkoğlu partisinden ayrılır ayrılmaz ilk beyanını Tweetır üzerinden, Ey Devlet Doğalgazdan da kar etme be bak sevap alır işlerin daha da açılır” paylaşımında bulunarak AKP’ye ve AKP’lilere göndermede bulundu.


AKP’NİN ÇÖKÜŞÜNÜN FOTOĞRAFINI VERDİLER 
 AKP teşkilatlarında değişik görevlerde bulunan, Dünya lideri Reisleri ile beraber yürüyen,  Sadıkoğlu gibi birçok AKP’li partilerinden ayrılarak, Davutoğlu’nun partisine geçtiler ve AKP’nin çöküşünün fotoğrafını verdiler bile. Bunlardan AK Parti Kadıköy’ün önceki dönem İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin Anadolu Medeniyet Ocakları Başkanı Türk İslam Birliği savunucusu Gazeteci/TV Programcısı ERZURUMLU Fatih Dadaşoğlu gibi isimler AKP’den ayrılarak, "artık beraber yürümeyeceğiz, yeni yürüyüşümüz Davutoğlu’nun gelecek partisinde. Bundan sonra gelecek partisinde beraber yürüyeceğiz ve yürüteceğiz” kararında birleştiler.  
 
Feysel Sadıkoğlu’nun Yarı yolda bıraktıkları…

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı