AKP'Lİ ESENLER BELEDİYESİNİN TERCİHİ İYİ PARTİ

AKP

Esenler belediyesinin İYİ Parti ilçe başkanlığının önüne astırdığı pankart ses getirdi ve Esenler halkının dikkatlerini bakın nereye yönlendirdi. “Doğru Tercih İçin Buradayız” yazılı pankart AKP&

İYİ Parti ilçe başkanlığının önüne asılan “DOĞRU TERCİH İÇİN BURADAYIZ”  yazılı pankart Esenler İYİ Partilileri memnun etti. Pankartı gören vatandaşlar ve bazı siyasiler “reklamın kötüsü olmaz ama bu reklamın AKP’ye yaramadığını, İYİ partinin işine geldiğini” söylediler. Bazı muhalif partilerin ilçe başkan ve yöneticileri ise AKP’nin, tercihini içlerine sindiremedikleri gibi kıskançlık modu’na girdiklerine şahit olduk.

Konuştuğumuz vatandaşlar böyle dediler: Pankartın gösterdiği adresin doğruluğunu AKP’li belediye kadrosunun tamamının kabullenmesi bile AKP İktidarının gitmesine işarettir, onlar bile kabullendiler. Pankartın yeri gayet güzel, adres olarak gösterilen yer daha güzel. Bu bir devrimdir, bu değişimin adresidir. AKP’liler geçte olsa tercihlerinin bu yönde kullanmaları ve vatandaşlarımıza bu yönde tercih yapmaları için adres göstermeleri büyük aşamadır. Gerçi insanlarımız tercihlerini “Cesurlar hareketinden” yana kullanacaklarını AKP’liler dünden biliyor ama bunu belediye personeli vasıtasıyla ve pankartla tescillemeleri işin boyutunu göstermiş oldu” dediler.


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli