AKP SEÇİM KERVANI ESENLER'E UĞRADI

AKP SEÇİM KERVANI ESENLER

2. Bölge AKP milletvekili adaylarının tamamı oy deposu olarak görülen Esenler ’de görücüye çıktı.

 

 

 

 

 

 

AKP SEÇİM KERVANI ESENLER’E UĞRADI…

2. Bölge AKP milletvekili adaylarının tamamı oy deposu olarak görülen Esenler ’de görücüye çıktı.

Esenler Davutpaşa Caddesinin girişinde organize edilen tanıtım toplantısında 2. Bölge AKP milletvekili adaylarının tamamına yakını hazır bulundu. Esenler Belediye Başkanı ve belediye başkan yardımcılarının ev sahipliği yaptığı organizasyonda Belediye Danışmanı Mehmet Kaya milletvekili adaylarını bir bir anons etti.

Tanıtım anonslarından sonra AKP ilçe başkanı ve Esenler Belediye Başkanı kısa birer konuşma yaptılar. Daha sonra ilk konuşmayı Esenlerli olduğuna vurgu yapılan ve içimizden biri diye anons edilen Ayşenur Bahçekapılı yaptı. Bahçekapılı konuşmasına Esenlerli olarak lanse edilmesinden çok mutlu olduğunu dile getirerek ” Esenlerden ayni desteği bekliyorum. Şimdi önümüzde ustalık devri var. Ustalık devrinin devamı için oylarınızı bekliyorum. Ustalığa merhaba” diyerek sözlerini tamamladı.

Ayşenur Bahçekapılıdan sonra söz alan Burhan Kuzu ise” Esenler her seçimde oylarını artırarak AKP’ye veriyor. Bu seçimde de öyle olacak inşallah.” Diyerek” yeni dönemde yeni anayasa” sözü verdi.

Konuşmalardan sonra adaylar Davutpaşa Caddesinde Esenlerlilere karanfil dağıtarak yürüdüler. Yürüyüş Atatürk caddesindeki AKP S.İ.B’da sona erdi. Adayların S.İ.B’nu ziyaretiyle program bitti.

7-24 Esenler Haber’e kısa bir beyanat veren 2. Bölge milletvekili adayı İbrahim Yiğit şunları söyledi;

“Ben sosyal demokrat bir çizgideyim. Halen de sosyal demokratım. Sosyal demokrat bir partide milletvekiliyim ve yeniden adayım. Aslında bir sol partinin yapması gerekenlerin hepsi bizim iktidarımızda yapıldı. Onun için böyle söylüyorum. Bizim iktidarımızda demokratikleşmenin önü açıldı. Demokratik açılımları AKP gerçekleştirdi. Nazım Hikmet’e vatandaşlık hakkı bu dönemde verildi. 1 Mayıs Taksim'de bizim dönemimizde verilen izinle tekrar kutlanmaya başlandı. Bunları sol bir parti yapsaydı kıyamet kopardı…”



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli