AKP, Özkan'ı arar oldu!

AKP, Özkan

AKP Esenler Eski İlçe Başkanı Av. Umut Özkan’la 2011 Genel seçimlerine giren AKP, Esenler’de % 64,7 oy alarak büyük bir rekor kırmıştı. Özkan’ın milletvekili aday adayı olmasının ardından İl

AKP, Özkan’ı arar oldu!
 
AKP Esenler Eski İlçe Başkanı Av. Umut Özkan’la 2011 Genel seçimlerine giren AKP, Esenler’de % 64,7 oy alarak büyük bir rekor kırmıştı. Özkan’ın milletvekili aday adayı olmasının ardından İlçe Başkanlığı görevine getirilen  Av. Gökhan Taran’la 2015 Genel seçimlerine giren AKP, Esenler’de % 55,6 oy alarak yaklaşık % 10 civarında bir düşüş yaşadı.
 
AKP’nin Esenler’de % 10 oy kaybını Türkiye’de yaşanan olaylara bağlayan AKP Esenler İlçe Başkanı Av. Gökhan Taran, 1 Kasım 2015’de yapılacak erken seçim için çalışmalara başladıklarını açıkladı.
 
Yaptıkları çalışmaların çok fazla yerel basında yer almamasını da üstü kapalı olarak dile getiren İlçe Başkanı Taran, “Çok fazla basına yansımasa da biz her daim sahada halkımızla beraberiz. Bugün de gerçekleştireceğimiz toplantımızla birlikte, Eylül ayı programımızı detaylandıracağız ve çalışmalarımızı hızlandıracağız.
 
STK ziyaretleri ve Milletvekillerimiz ile programlar düzenleyeceğiz. Partimizin genel kongresinin ardından da, genel anlamda çalışmalar yapacağız. Haziran seçimlerine göre AK Parti’nin Esenler’deki oylarını arttıracağına inanıyorum, bunun için de durmadan çalışacağız.” ifadelerini kullandı.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli