AKP Esenler'de UMUT'A' Özkan'la yürüyor

AKP Esenler

AKP Esenler ilçesinin 7. Olağan kongresinde rollerde, görevlerde değişmedi. Sosyal mesafe ve pandamı kuralları ise salona, salonun etrafına uğramadı. Mevcut ilçe başkanı Umut Özkan kongreye tek listeyle girdi ve tek adam

AKP’lilerin her fırsatta “kurallara uyalım”, “evde kal” gibi sloganlarına her zaman olduğu gibi AKP’liler yine uymadı.  Kurallarının yok sayıldığı, sosyal mesafenin anlamsızlaştığı maskelerin bolca dağıtıldığı, davetlilerin maske kullanma mahareti gösterdiği, diğer kuralları umursamadığı bir manzara seyrettik.  

AKP’nin ilçe kongresinde yine bilindiği gibi tek aday ve tek liste olduğu için yarışmada rakip olmayınca salonda izleyenlerde heyecansız, teşkilatta coşku olmadı. Yani  AKP İlçe kongresi yavan, tatsız tuzsuz geçti.

15 Temmuz şehitler parkında yapılan AKP İlçe kongresinde eski coşku ve heyecan olmamasına rağmen, gençler attıkları sloganlarla salonun havasını değiştirmeye gayret ettiler. Yinede AKP’lilere göre ilçe kongrelerini büyük bir heyecan ile gerçekleştirdiklerini söylüyorlar.
Mevcut ilçe başkanı Umut Özkan, salonu dolduran misafirlerine mütevazı tavırlar sergiledi, herkese yani birlikte çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti. Eski ilçe başkanlarına, parti büyüklerine saygılar sundu. Belediye Başkanı Göksu’ya şükranlarını iletti. Rakip siyasi partilere ise en yüksek tozda göndermelerde bulundu.

Belediye Başkanı Göksu, İBB’yi tekrar geri alacağını söyledi,   Belediye Başkanı Mehmet Öcalan’a, Grup Başkan Vekili Mehmet Emin Akbaşoğlu’a, İl Başkanı Bayram Şenocak’a, Milletvekili Abdullah Güler’e, Eski ilçe başkanlarına ve AKP kadrolarına, meclis üyelerine teşekkür ederek yine sahne şovunu konuşturdu. Muhalefete ise salatlı, eleştirilerde bulundu… 

 
 
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli