AKP Esenler ilçesinde taciz iddiası KİM BUNLAR?'

AKP Esenler ilçesinde taciz iddiası KİM BUNLAR?

Esenler Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı 1. birleşiminde iktidar – muhalefet birbirine girdi. Taraflar birbirlerine ve ilçe başkanlarına yöneticilere öyle sözler ve ithamlarda bulundular ki o sözler; yenilir yu

Esenler Belediyesi meclis toplantısında gündem dışı konuşmalar, aslında gündem oldu. CHP’li kemal Şahin’le AKP’li Sebahattin Yiğit’in, karşılıklı birbirlerini suçlayan sözleri havada uçtu. “Bak bizde olanlar sizde de oluyor. Siz tacizci bir partinin üyesisiniz. Bak senin partinde taciz -tecavüz oluyor” şeklinde her iki meclis üyesi meclis sıralarından birbirlerini suçlayan yakıştırmalarda bulundular.

Haber /Serkan Basut
AKP’li meclis üyesi Sebahattin Yiğit, parmağını sallayarak CHP’li Kemal Şahin’e “Ne konuşuyorsun senin partinde tecavüzler oluyor, haberi yapan gazeteci burada. Sen o tacizlerin altında ezileceksin” dedi.

CHP Meclis üyesi Şahin, aynı şekilde Sebahattin Yiğit’e ve meclis sıralarında oturan AKP’lilere parmağını sallayarak, “Sebahattin Bey; sizin ilçenizde de taciz -tecavüz olayları yaşandı. Ben o isimleri bildiğim gibi sende biliyorsun. AKP İlçe yönetiminden kimler, neden istifa etti, Sen bunları biliyorsun. Açıklayayım mı o isimleri yoksa sen mi açıklayacaksın” dedi.
Kim o isimler…kamuoyu o isimleri merak ediyor.

CHP’li bir diğer üyenin dediği gibi Bunlar toplumsal sosyolojinin bozulmanın yansıması mı yoksa toplum içinde bir klinik vaka mıdır ne olup olmadığını kamuoyunun taktirlerine bırakıyoruz.

Tekraren diyoruz kim bunlar?

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli