AKP Esenler Meclis Üyesi 'ne kıyak ihale

AKP Esenler Meclis Üyesi

AKP Esenler Belediye Meclis Üyesi ve AKP Gurup Başkan Vekili Enes Bozdoğan’ın Esenler Belediyesi’nden 267 bin 430 TL’lik ihale aldığı ortaya çıktı. İhalenin davet usulü “Pazarlıkla” yapılması ise


AKP Esenler İlçe Yöneticileri ve bazı AKP’li Meclis Üyeleri’nin Esenler Belediyesi’nden ihale almaya devam ettiği ortaya çıktı. Bazı ihalelerin davet usulü “Pazarlıkla” yapılması soru işaretlerini de beraberinde getirdi. 



Esenler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün “Millet Bahçesinde ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde Çeşitli Malzeme Alım İşi” ihalesi 8 Şubat 2019 tarihinde yapıldı. Saat 15.00’da yapılan ihaleye sadece AKP Esenler Belediye Meclis Üyesi ve AKP Gurup Başkan Vekili Enes Bozdoğan davet edildi. Pazarlık usulüyle yapılan ihaleyi Bozdoğan, 267 bin 430,90 TL’ye aldı.



Enes Bozdoğan kimdir?

1972 yılında Kayseri Tomarza da doğdu ilk, orta ve lise eğitimini Tomarza’ da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Kendisine ait inşaat firmasında yöneticilik yapmaktadır. Aktif siyasete sırasıyla kurucu mahalle yönetim kurulu Üyeliği, Mahalle Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini icra etti. 2019 yılında gerçekleştirilen Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis üyesi olarak seçildi. Birçok sivil toplum kuruluşu ve vakıflarda aktif görevlerde bulundu. Halen Esenler AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli