AKP Cübbeli'nin Dümen Suyuna mı Girdi?

AKP Cübbeli

Daha önce de İsmailağa Cemaati ile görüşen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu yerel seçimler öncesi Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’yü evinde ziyaret ettiği ortaya

AKP Cübbeli’nin Dümen Suyuna mı Girdi
 
Daha önce de İsmailağa Cemaati ile görüşen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu yerel seçimler öncesi Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’yü  evinde ziyaret ettiği ortaya çıktı.
 
Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan’ın Esenler’de belli bir seçmen kitlesine sahip olan Cübbeli Ahmet Hoca’ yı evinde ziyaret ettikleri öğrenildi.
 
30 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala İsmailağa Cemaati ile görüşen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu cemaatlerle görüşmelerini devam ettirdi. Son olarak yerel seçimler öncesi Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’yü de evinde ziyaret eden Göksu ve AKP Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan’ın Cübbeli Ahmet Hoca’dan destek istediği iddia edildi.
 
Ahmet Mahmut Ünlü hocayı seçimlere kısa bir süre kala Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı’nın da ziyaret ettiği kamuoyu tarafından biliniyordu.
 
Bölgede İlk Haber



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli