ADD'den Esenlerlilere Dev Konser

ADD

ADD Esenler Şubesi hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. ADD Esenler Şube Başkanı Dr. Ahmet Metin, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ADD'den Esenlerlilere Dev KonserADD'den Esenlerlilere Dev Konser
ADD'den Esenlerlilere Dev Konser
 
ADD Esenler Şubesi hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. ADD Esenler Şube Başkanı Dr. Ahmet Metin, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Metin: "Haziran sonuna kadar yoğun bir tempo ile çalışacağız. 29 Nisan'da satranç turnuvamız var. geçen yıl yaptığımız turnuvadan daha hareketli ve renkli geçmesi için çalışmalarımız sürüyor. Elliye yakın çocuğumuzun katılacağı bu turnuvada dereceye giren, 1., 2., 3., ve 4.lere ödüller vereceğiz. Nisan ayının 30'unda Dörtyol Meydanı, Avrupa Düğün Sarayı'nda Türk Sanat Müziği konserimiz var. Buradan sizin aracılığınızla Esenler Halkını da davet ediyorum. Mayıs ve Haziran aylarında iki konser daha gerçekleştireceğiz. Cuhmuriyetimizi ve Cumhuriyet değerlerimizi yaşatmak için mücadelemize devam ediyoruz."
 

 
"Gençlerimiz için bir çok projemiz var. Gençlik koromuzu kurduk. Kültürel alanda tiyatro çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki günlwerde iki tiyatro oyunu sergileyeceğiz. 'Türkiye Nereye Gidiyor ?' ve 'Yaşasın Adalet!' isimli iki oyun sergileyeceğiz. Kendi bünyemizde yetiştirdiğimiz arkadaşlarımızla bu programları hazırladık. Kısa bir sürede, yoğun bir tempoda hazırlandık. Esenler halkına sunacağımız bu gösteriler için biraz da heyecanlıyız. Vereceğimiz konserden elde edeceğimiz geliri eğitim verdiğimiz çocukların giderlerine harcayacağız. özveri ve azimle çalışan tüm ekip arkadaşlarım, Esenlere ve Esenlerlilere hizmeti bir görev kabul ediyor. Tüm bu çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkü ediyorum" dedi.
 
ADD Esenler Şubesi hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. ADD Esenler Şube Başkanı Dr. Ahmet Metin, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Metin: "Haziran sonuna kadar yoğun bir tempo ile çalışacağız. 29 Nisan'da satranç turnuvamız var. geçen yıl yaptığımız turnuvadan daha hareketli ve renkli geçmesi için çalışmalarımız sürüyor. Elliye yakın çocuğumuzun katılacağı bu turnuvada dereceye giren, 1., 2., 3., ve 4.lere ödüller vereceğiz. Nisan ayının 30'unda Dörtyol Meydanı, Avrupa Düğün Sarayı'nda Türk Sanat Müziği konserimiz var. Buradan sizin aracılığınızla Esenler Halkını da davet ediyorum. Mayıs ve Haziran aylarında iki konser daha gerçekleştireceğiz. Cuhmuriyetimizi ve Cumhuriyet değerlerimizi yaşatmak için mücadelemize devam ediyoruz.
 
Gençlerimiz için bir çok projemiz var. Gençlik koromuzu kurduk. Kültürel alanda tiyatro çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki günlwerde iki tiyatro oyunu sergileyeceğiz. 'Türkiye Nereye Gidiyor ?' ve 'Yaşasın Adalet!' isimli iki oyun sergileyeceğiz. Kendi bünyemizde yetiştirdiğimiz arkadaşlarımızla bu programları hazırladık. Kısa bir sürede, yoğun bir tempoda hazırlandık. Esenler halkına sunacağımız bu gösteriler için biraz da heyecanlıyız. Vereceğimiz konserden elde edeceğimiz geliri eğitim verdiğimiz çocukların giderlerine harcayacağız. özveri ve azimle çalışan tüm ekip arkadaşlarım, Esenlere ve Esenlerlilere hizmeti bir görev kabul ediyor. Tüm bu çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkü ediyorum" dedi.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı