7'DEN 70'E KIZILAY FARKINDALIĞI

7

​Kızılay Haftası münasebetiyle "Dede Torun Yaşam Merkezi"ndeki dede, nine ve torunlara kan bağışının önemi ve Kızılay'ın hayat kurtaran faaliyetleri anlatıldı.

7'DEN 70'E KIZILAY FARKINDALIĞI
Kızılay Haftası münasebetiyle "Dede Torun Yaşam Merkezi"ndeki dede, nine ve torunlara kan bağışının önemi ve Kızılay'ın hayat kurtaran faaliyetleri anlatıldı.

 

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren "Dede Torun Yaşam Merkezi"nde, Kızılay Haftası münasebetiyle dede, nine ve torunlara yönelik bir program gerçekleştirildi. Program, Esenler Kızılay Şubesi tarafından verilen seminerde, 7'den 70'e "Dede Torun Yaşam Merkezi"nde bulunan herkesin kan bağışının önemini bilmeleri ve Kızılay ile ilgili farkındalık geliştirmeleri amacıyla düzenlendi.

 

Esenler Kızılay Şubesi Başkanı Lütfü Kahveci verdiği seminerde Kızılay’ın kuruluş tarihçesini, faaliyetlerini, kan bağışının hayati önemini anlattı. Dede, nine ve torunların büyük ilgiyle takip ettikleri seminerde Kızılay yetkilileri kendilerine yöneltilen soruları da cevapladılar.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı