7 Yaşındaki Öğrenciden Öğretmenine Taciz İddiası

7 Yaşındaki Öğrenciden Öğretmenine Taciz İddiası

Geçtiğimiz salı günü Esenler Hasip Dinçsoy İlkokulu’nda, 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi öğretmenine elle sarkıntılık etti diye okul müdürü tarafında fena halde dövüldüğü

7 Yaşındaki Öğrenciden Öğretmenine Taciz İddiası
 
Geçtiğimiz salı günü Esenler Hasip Dinçsoy İlkokulu’nda, 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi öğretmenine elle sarkıntılık etti diye okul müdürü tarafında fena halde dövüldüğü öğrenciler ve öğrencinin velisi tarafından iddia edildi.  
 
İddiaya göre olay Hasip Dinçsoy İlkokulu’nda yaşandı. 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi M.G.E okul bahçesinde arkadaşları ile oynarken önlerinden geçen 1-O sınıfı öğretmeni A.Ç isimli erkek öğretmene arkasından el hareketinde bulunduğu  ve kaçtığı iddia ediliyor. Olayın yaşanmasının artından öğretmen 7 yaşındaki 2. sınıf öğrencisi M.G. E’yi sınıfta bulunan 47 öğrencinin gözü önünde sille- tokat dövdü.
 
Öğrencinin velisi  E.E’nin ”Son Dakika Esenler Haber’‘ gazetemize yaptığı açıklamada ”Oğlum arkadaşları ile okul bahçesinde oynarken önlerinden geçen öğretmenin arkasından cüzdanının olduğu bölgeye vurup kaçıyor. Bunun üzerine erkek öğretmen  çocuğumu 47 öğrencinin gözünün önünde yerden yere vuruyor. Sınıftaki çocukların anlattıklarına göre kafası ve beli sert şekilde masaya ve yere vurmuş bunu bir kaç kez öğretmeni tekrarlamış.
 
Çocuğum M.G.E’ye bu olayı sorduğumda bana korktuğu için ilk gün anlatamadı. Dört gün sonra anlatabildi. Ben oğlumu olayın ertesi günü Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürerek darp raporu aldım. Çocuğum yaşadığı travmadan dolayı okula gitmek istemiyor. Çünkü psikolojisi bozulduğu için çok korkuyor.
OKUL MÜDÜRÜNDEN VE ÖĞRETMENDEN ŞİKAYETÇİYİM
Aynı zamanda okul müdürü N.Y ve öğretmen A.Ç hakkında suç duyurusunda bulundum. Okul Müdürü hakkında şikayetçi olma nedenim diğer velilere karşı beni ve oğlumu hedef göstererek kışkırtmasıdır.
Daha önce okul müdürü hakkında bir çok şikayet olduğunu fakat yapılan şikayetlerin nedense çok dikkate alınmadığını öğrendim. Veliler arasında sürekli okul müdürü N.Y’nin arkasında birilerinin olduğunu ve şikayetlerin bu yüzden sonuçsuz kaldığını duydum. Biz veliler olarak çocuklarımızın okulda yaşadığı sorun ve şikayetleri çözebilecek tüm yerlere ulaştırmaya çalışıyoruz umarım” dedi.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli