7-24 ESENLER HABER GAZETEMİZE ONUR PLAKETİ!

7-24 ESENLER HABER GAZETEMİZE ONUR PLAKETİ!

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı Türk Sanat Müziği Korosu, Sanata ve sanatçıya verdiğimiz desteklerden dolayı objektif, tarafsız yayıncılık ilkesinden hiçbir ödün vermeden halkımızın hizmetinde olan gazetemize plaket verdi

Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş’ın tarafımıza takdim edilen ödülü 7-24 Esenler Haber Gazetesi adına gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Koç aldı. Toplum yararına ve Esenler halkının hizmetinde yayın hayatını sürdüren gazetemiz hiç bir zaman şahsi çıkarları gözetmeksizin yayın yapıyor. Esenler yerelinde ilkeli, tarafsız yayın yapan ve geniş halk kesimlerine hitap eden gazetemiz aynı doğrultuda ilkelerinden taviz vermeden yoluna devam etmektedir. 

Kamuoyunu aydınlatmak en anlamlı görevimizdir, tüm arkadaşlarımızla birlikte bu konuda özveri ile görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Yayın politikamız halk ve emek esaslı olup yok sayılan, kimsesizlerin sesi olarak, kimselere eyvallahımız olmadan bu meşakkatli yolda yürümeye devam kararlılığımızla yolumuza devam ediyoruz.

Bizleri onura yapan, gurur yaşatan ve bu anlamlı ödüle laik gören Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Recep Yavaş’a, Yavuz Selim Mahallesi Türk Sanat Müziği korosu sanatçılarına ve bizlere desteklerini sunan değerli okuyucu kitlemize sonsuz şükranlarımızı sunarız.



A. Kılıç Akman.
30.12.2023 14:12:05
Tebrikler harikulade çalışlmalarınız için sizleri yürekten tebrik ediyorum başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum

Anahtar Kelimeler: - ESENLER HABER GAZETEMİZE PLAKETİ!
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli