31 MARTTA 1 NİSAN ŞAKASI YAPACAĞIZ!

31 MARTTA 1 NİSAN ŞAKASI YAPACAĞIZ!

CHP Esenler’de aday adaylaşmasın da çok geç kalınmasına rağmen neredeyse sona yaklaşıldı. CHP Esenler ilçe belediye başkan aday adayı Hasan Dalkıran 31 martta 1 nisan şakası yapacağız dedi.

 Bugün Esenler ilçesi yeni aday adayı ile hareketli saatler yaşadı.

CHP Esenler ilçe belediye başkan aday adayları il başkanlığı genelgesini ve onayını bekliyor. Bugüne kadar müracaat yapan aday adayları yaptıkları kulis çalışmaları ile ipi göğüslemek için kıyasıya yarış içindeler.

Haber/Yılmaz Boyraz

Son olarak bugün aday adaylığı başvurusunda bulunan, Demografik yapıya en uygun adaylardan Sinop Dernekler Federasyon Başkanı iş insanı Hasan Dalkıran aday adaylığını CHP Esenler örgütü önünde açıkladı. Aday adayı açıklamasında ilçe başkan ve yönetimi hazır bulunurken il başkan yardımcısı Adnan Kaymakçı'da il başkanlığını temsilen aday adayı açıklamasında bulundu.

İlçe merkezinde aday adayı açıklamasında ilçe başkanı Cemal Kaya’nın iddialı ve örgütü motive eden konuşması örgüt üyeleri tarafından büyük bir coşkuyla alkışlandı.

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya: Bugüne kadar ilçemize belediye başkanlığında bulunan adayları tebrik ediyorum. Hepsinin gözündeki kazanma hırsını ve ortaya koydukları iddiayı takdirle karşılıyorum. Elbette bir adayımız çıkacak ve O adayımızla örgütümüz el ele vererek seçimi kazanmamız için elinden gelen mücadeleyi verecek. ilçe başkanı olarak ben ve yönetimimiz, örgütümüzle seçimlere hazırız. Partimizin aldığı kararlar en önemli kararlardır. Şayet ilçe başkanı ve yönetimine inisiyatif verilirse bizde en güzel kararı vereceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Tek amacımız kazanmak olacak. Siyaseten başarı ise kazanmaya endekslidir. Bugün bize müracaatta bulunan Esenler Belediye Başkan aday adayımız Hasan Dalkıran genel merkeze ve il başkanlığına müracaatta bulunduktan sonra örgütümüz önünde açıklamasını yaparak bizleri de heyecanlandırdı. Kendileri STK’larda üst düzey görevlerde bulunmuş, Esenler de en çok nüfusu olan ilimizin yani Sinop’un yetiştirdiği değerli bir kardeşimiz olması bize artı puan getirecektir ve buna olan inancım çok fazladır sizlerde inanın ve bizlere güvenin” dedi.



Anahtar Kelimeler: MARTTA NİSAN ŞAKASI YAPACAĞIZ!
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli