31 Mart sabahı aynı davul sesini dinlemeyin

31 Mart sabahı aynı davul sesini dinlemeyin

“Birilerinin Esenler’e atama onbaşı gibi gönderildiğini sizlerde postaya koyun ve karşı tarafa gönderin, 31 Mart sabahı aynı davul sesini dinlemeyin” diyen MHP Esenler İlçe Başkanı Ahmet Fidan, çok sert

31 Mart sabahı aynı davul sesini dinlemeyin

“Birilerinin Esenler’e atama onbaşı gibi gönderildiğini sizlerde postaya koyun ve karşı tarafa gönderin, 31 Mart sabahı aynı davul sesini dinlemeyin” diyen MHP Esenler İlçe Başkanı Ahmet Fidan, çok sert sözlerle Esenler Belediye Başkanını ve AKP iktidarınu eleştirdi.

Fidan, "Türkiye’de son zamanlarda nelerin yaşandığını hep beraber görüyoruz. Ben buradaki hiçbir arkadaşımın evindeki eski ayakkabı kutusundan milyon dolarlar çıkacağını zannetmiyorum. Ama bu ülkeyi ahlakla, imanla ve Hz. Ömer’in adaleti ile yönetiyorum diyenlerin evlerinde milyon dolarlar çıktı. Hani Sayın Başbakan milyonları zapt edemiyorum hepsi evde diyordu ya, hakikatten milyonlar evde çıktı. Ancak sanki yolsuzluğu emniyetteki görevliler yapmışçasına bir tırpanlama devam etmektedir. Yani mızrak çuvaldan çıkmıştır.

Haklarımızı sandığa Euro ve dolar olarak koyup gitmelerine müsaade etmeyeceğiz diyen arkadaşlarımıza bende diyorum ki, 2009 yılından bu yana AKP’nin yaptığı partizanca uygulamalar ile birlikte kendi partililerine verdikleri inşaat alanlarını ve işletmeleri göz önüne getirerek oy verin. Bizim engelli derneklerine 2004-2009 yıllarında söylediğimiz aynı şeyleri tekrarlamak istiyorum. MHP’nin Esenler’de belediyeyi yönettiği gün orayı MHP’liler değil, Esenler’deki engelli dernekleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri yönetecektir. Öyle fırtına gibi gelip, yalan rüzgârı çıkanların yaptığı gibi kapıların arkasında özel pazarlıklarla değil, sizlerle yöneteceğiz diyorum.

Zeyyat Gümüş yolsuzluğunu hangi kitaba uydurdunuz

Aynı zamanda 'camiilerde neden pilav dağıtıyorsunuz' dediğimizde 'dine karşı mısınız' diyecek kadar aşağılaşan bir siyaset ortamı içerisindeyiz. Hal böyle olunca hepimize iş düşüyor. Biz camiide dağıtılan pilavlara veya sokakta dağıtılan çorbalara karşı değiliz. Ama kendilerine ait yerlerde bulunan iki engelli derneğini hangi kitaba uydurarak çıkartırdınız diyerek bunlarla mutlaka hesaplaşmalıyız. Ben hep kendilerine Zeyyat Gümüş yolsuzluğunu hangi kitaba uydurduysanız, Atışalanı’ndaki yerle ilgili her gideni otopark diyerek geri çevirirken Belediye Meclis Üyesi Ekrem Acar’a nasıl imara açtıysanız bu engelli derneklerine verdiğiniz yerleri de öyle kitabına uydurun dedim.
Ayrıca dün sivil toplum kuruluşlarını toplayıp Esenler Belediyesi’nin yerini sizlere tahsis edeceğim derken, bugün ise oraya mutlaka SGK’yı getirmeliyiz diyen anlayışla mücadele etmelisiniz değerli arkadaşlar. Yoksa 31 Mart sabahı aynı davul sesini dinlersiniz ve bu süreçten sonra Esenler’de hiçbir hak iddia edemezsiniz.

Ben inanıyorum ki, hepiniz o dışarıdan gelen Meclis Üyeleri’nden Esenler’i daha çok düşünüyorsunuz. O yüzden gelin birilerinin Esenler’e atama onbaşı gibi gönderdiğini sizlerde postaya koyun ve karşı tarafa gönderin. Çünkü fırsat 4-5 yılda bir geldiği için yarın çok geç olabilir arkadaşlar. Onun için kullanacağınız oy zarfının içerisine imanınızı, vicdanınızı ve inancınızı koyun arkadaşlar”
“Ben bu tür toplantıların çok daha sık olması gerektiğini düşünüyorum. Özelliklede bu süreçte sivil toplum örgütlerimize çok iş düşmektedir. Çünkü seçimlerin sonuçlanmasına üç aylık bir zaman var. Onun için bütün sivil toplum örgütlerimizin tüm siyasi partilerle tabanlarını mutlaka bir araya getirmesi gerektiğini düşünüyorum.
 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli