23 NİSAN SULTANGAZİ'DE BÖYLE KUTLANDI

23 NİSAN SULTANGAZİ

TBMM’nin 102. Kuruluş yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sultangazi’de coşkuyla kutlandı.

Sultangazi’de TBMM’nin 102. Kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Sultangazi Hükümet Konağı’nda ki Atatürk Büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş’ın çelenk sunması ile sabah saat 09:30’da başladı.
CHP İlçe Başkanı Murat Poyraz’da Atamızın büstüne çelenk takdim etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile tamamlanan törenin ardından protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.
MİNİKLER BAYRAMDA BİRBİRİNDEN GÜZEL HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
 
Çelenk Sunma Merasiminin ardından Sultangazililerin bir diğer buluşma noktası Cebeci Sultançiftliği İlkokulu bahçesi oldu. Kaymakam Uğur Kalkar’ın okula giriş yapması ile kutlamalar başladı. Kutlamalara İlçe Protokol Üyeleri de katılım sağladı.
Minikler birbirinden güzel etkinliklerle konuklara hünerlerini sergiledi. Geleceğimizin teminatları çocuklarımız müzik dinletisi, halk oyunları gösterisi ve şiir okuması ile bayramlarını coşkuyla kutladı.
Minikler protokol üyelerine kitap ve karanfil hediye etti. Çocuk Bayramında büyüklerde heyecanlıydı. Protokol üyeleri ile minikler bol bol fotoğraf çektirdi. Başarılı öğrencilere Kaymakam Uğur Kalkar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci hediye verdi.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı