17-25 Aralık YOLSUZLUK VE RÜŞVET' haftası unutuldu mu?

17-25 Aralık YOLSUZLUK VE RÜŞVET

Sayın CHP genel başkanı 17-25 Aralığı “YOLSUZLUK VE RÜŞVET” haftası ilan etmişti. Peki, CHP’nin kadroları bugünün anlamına uygun protesto neden yapmıyorlar? Neden bugünün hatırlanması için b

17-25 Aralık “YOLSUZLUK VE RÜŞVET”  haftası unutuldu mu?
 
Sayın CHP genel başkanı 17-25 Aralığı “YOLSUZLUK VE RÜŞVET”  haftası ilan etmişti. Peki, CHP’nin kadroları bugünün anlamına uygun protesto neden yapmıyorlar? Neden bugünün hatırlanması için bir çalışma yapmıyorlar. Kimden korkuyorlar?
 

Esenler ilçe başkanı bırakacaksın partililerini disipline vermeyi, yüreğin yetiyorsa bizim yaptıklarımızı yap.  Eylemin yapıldığı Cumhuriyet meydanına ayakkabı kutularını getiren ve direnerek eylem koyan bizlerdik. Sen yoktun be yürekli parti büyüğümüz. Ayakkabı kutularının üzerine, “Tüyü bitmemiş yoksulun, yetimin hakkını yiyenlere karşı birlik olmalıyız. AKP iktidarı boğazına kadar yolsuzluk batağına batmıştır. Gelin bunlara sandıkta hesap soralım, bunları geldikleri yere gönderelim” yazan ve alanlarda haykıran bizlerdik. Siz nerdesiniz bay siyasi kararla, baskıyla infaz yapan ilçe başkanı ve yönetimi. Verin yürekli yurtseverleri il disiplinine, ama ben sizin disiplininizden de sizden de korkmuyorum. Sizi sizin beceriksizliğinizi yazacağım.
 
İktidar mensupları 17/25 Aralık olaylarında iktidara karşı tavır alanlardan özür bekliyorlar.
Yaptıkları yolsuzlukları, kutular içinde dağıtılan rüşvetleri, aldıkları kol saatini, telefondaki rüşvet pazarlıklarını sorun eden, bunların açıklığa kavuşturulmasını isteyen, varsa yolsuzluk yapanların yargı önünde hesap vermesini savunanlardan özür bekliyorlar. Esenler İlçe Başkanı ve yönetimi sizde bu guruba dahil misiniz?.
 
Milletin doksan yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca biriken mal varlıklarını çalıp üstlerine geçirdiler.
 
Bay Ütebay ve yönetimi: Bak kim yürekli, kim yüreksiz. Kim partili, kim parti düşmanı…

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı