14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ ESENLER’DE BÖYLE KUTLANDI

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ ESENLER’DE BÖYLE KUTLANDI

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı Türk Sanat Müziği Korosu, 14 Şubat “İLK AŞK” konseri ile sevgiyi, saygıyı, birlik ve beraberliği, renklerin, siyasi görüşlerin barışını Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezinde sergiledi.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı Türk Sanat Müziği Korosu, Kılıç Akman şefliğinde Adem Baştürk Kültür Merkezinde “İLK AŞK”  konser  etkinliğinde yok yoktu. Sevgililer günü etkinliğine Esenler halkının yanı sıra siyasiler, özellikle Esenlerin kalburüstü insanları katıldılar. Her görüşün ve her düşüncenin bir arada nefes aldığı, el ele tutuştuğu gecede, fikrine, düşüncesine, rengine, kimliğine, mezhebine, meşrebine bakılmaksızın, ayrımcılık yapılmaksızın birlikte şarkılar söylediler, koroya eşlik ettiler. 

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Recep Yavaş, siyasilerin yapamadığını, devlet büyüklerinin başaramadığını başardı. Yavaş Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezinden tüm Türkiye’ye ve Esenlere sevgiyle yaşa, kardeşlik içinde ol, barış ve her zaman barış diye haykırdı. 

Koro şefi Kılıç Akman şefliğinde Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı Türk Sanat Müziği sunumu bir ilk değildi, ama bu ilklerden farklıydı ve bu gece gerçekten başkaydı. Hele hele final şarkısı, “İZMİR MARŞI” bayraklar ellerde, yürekler kıpır kıpır, hep birlikte ağızlardan dökülen söz “Yaşa Mustafa Kemal Yaşa” cumhuriyete, bağımsızlığa, Atatürk Devrimlerine dil uzatanlara “biz buradayız, biz birlikteyiz” mesajı oldu. 

Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı Türk Sanat Müziği Korosu ve koronun dinleyicileri, koroya eşlik yapan tüm katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi, alkışlandı. Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı Türk Sanat Müziği Korosu seslendirdiği birbirinden güzel şarkıların ardından etkinlik sponsorlarına verilen ödüllerle son buldu.

 

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli