128 MİLYAR DOLAR NEREDE?'

128 MİLYAR DOLAR NEREDE?

Kılıçdaroğlu’nun konuşma yaptığı kürsüye “128 milyar dolar nerede?” yazılı pankartlar asıldı. Kılıçdaroğlu, “Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek” dedi ama CHP’li bazı il&cc

Kılıçdaroğlu bugün, “128 milyar dolar nerede?” yazılı afişlerinin asıldığı kürsünün altında konuştu. Tüm belediye başkanlarımız olağanüstü bir gayret sarf ediyor. Fakire yardım yaparken “Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek” dedi ancak bu kurala uymayanlar hakkında gereğini yaparız demedi.

Geçtiğimiz günlerde bu kuralı tanımayan CHP Esenler ilçe başkanı ve yönetimi, bırakın “Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek” adam; fakirliği kullanarak, fakirleri aşağılar bir şekilde sosyal medyadan paylaşım yaptığı halen daha ortada…

 işte o haber ve linki…

http://www.7-24esenlerhaber.com/haberdetay/Bakin-CHP-li-Cambazin-Yaptigina/7642
 
Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:
SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL ELİN GÖRMEYECEK
– Ramazan ayı içindeyiz. Duygularımızın yoğunlaştığı, iç hesaplaşma yapacağımız bir ay. Belediye başkanlarımız çalışıyor. 11 milyon vatandaşımıza yardım götürdüler. Kimisine maske, kimisine burs, tablet. Hangi kanaldan ulaşırsa ulaşsın belediye başkanlarımız yardım götürdü. Tüm belediye başkanlarımız olağanüstü bir gayret sarf ediyor. Fakire yardım yaparken “Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek” dedik. Bu, halkçılığın bir gereğidir.
YANDAŞ İÇİN DEĞİL VATANDAŞ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
– Vatandaşın nabzını tutuyoruz. CHP’nin çalıştığı kadar kimse çalışmıyor. Dolayısıyla aldığımız aylığı hak etmeye çalışıyoruz. Yan gelip yatmıyoruz. Saray’dan medet ummuyoruz. Çünkü biz yandaş için değil; vatandaş için çalışıyoruz. Balık baştan kokar! Pudra şekerini kimse unutmadı! Biz alın terimizle geçiniyoruz, Saray beslemesi değiliz!
İNSANLAR ÖLMÜŞ, UMURLARINDA DEĞİL
– Ülkeyi yönetenlerin bir eli yağda, bir eli balda. Kongreleri yaparlar, saraylarında otururlar, insanlar ölmüş, umurlarında bile değildir. Son bir yılda işsiz kalan kişi sayısı 1 milyon 254 bin. 19 yılın sonunda geldiğimiz noktada 10 milyon 219 bin kişi işsiz! Ülkeyi yönetenler bunun farkında mı? Farkında değiller.
OY İÇİN YALAN SÖYLÜYOR
– En tepedeki “Öğretmene, polise, sağlık görevlilerine, imama 3600 ek gösterge vereceğiz” dedi, vermedi. Oy için bir insan yalan söyler mi? Ramazan günündeyiz, herkes düşünsün. Cumhurbaşkanı koltuğunda oturan bir insan yalan söyler mi?


Esenler ilçe başkanının yaptığı rezilliğin haberi ve linki…vatandaşların tepkisi 

http://www.7-24esenlerhaber.com/haberdetay/Bakin-CHP-li-Cambazin-Yaptigina/7642

CHP İlçe başkanı ; ekmeklerin parasını verdik yazacağına ekmekleri “çaldık” ve halkımıza dağıtıyoruz diye paylaşımda bulunsaydı” daha anlamlı olurdu.


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli