110 çocuğa bayramlık

110 çocuğa bayramlık

Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş’ın öncülüğünü yaptığı hayır işleri bu bayramda da devam ediyor. Maddi durumu iyi olmayan 110 çocuğa bayramlık kıyafetler ile birlikte ayakkabı verilmeye başlandı.

Esenler’deki diğer mahalle muhtarlarının aksine kendisini adeta hayır işlerine adayan Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş, bu bayramda da maddi durumu iyi olmayan 110 çocuğun sevinmesine vesile oldu.  Kendilerinin taleplerini hiçbir zaman geri çevirmeyen Türkiye’nin en önemli giyim firmasına teşekkür eden Muhtar Yavaş sözlerine şu şekilde devam etti;
 
“Kaymakamlığımızın vasıtasıyla Türkiye’nin en önemli firmasından maddi durumu iyi olmayan ailelerimizin çocuklarına yardım talep ettik. Sağ olsunlar bizleri hiçbir zaman kırmadılar ve her bayram olduğu gibi bu bayramda da çocuklarımızı sevindirdiler. Allah onlardan binlerce kez razı olsun. Bu bayramda da maddi durumu iyi olmayan 110 çocuğumuza giysi ve ayakkabı yardımına başladık. Buna vesile olan herkese mahallem adına çok teşekkür ediyorum”
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı