1. Bölgeyi Korudu-2. Bölgeye Boyun Eğdirdi

1. Bölgeyi Korudu-2. Bölgeye Boyun Eğdirdi

CHP ve İYİ Parti arasında sağlanan uzlaşmanın en büyük mimarı Eski CHP İstanbul il başkanı, şimdilerin genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 1. Bölgeyi korudu-Ütebay ve havarilerinin bölgesi olan 2.

1. Bölgeyi Korudu-2. Bölgeye Boyun Eğdirdi 
CHP ve İYİ Parti arasında sağlanan uzlaşmanın en büyük mimarı Eski CHP İstanbul il başkanı, şimdilerin genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 1. Bölgeyi korudu-Ütebay ve havarilerinin bölgesi olan 2. Bölgeyi parselleyip yerle bir etti.  
 

 Salıcı, özellikle CHP İstanbul İlçelerinin en çalışkan, en başarılı, en akrabasını vekil yapmak için, en gözü kara, enlerin eni Esenler ilçe Başkanı Bülent Ütebay’a büyük haksızlık yaptı. Bu yapılan haksızlığın hesabını elbette kendilerine mevcut ilçe başkanı, yönetimi ve yok sayılan ilçe yandaşları soracaktır.
 
CHP Esenler ilçe başkanı Ütebay, ve yönetimi başarıdan başarıya koştuğu aşikar. CHP Esenlerin kastlaşmış yönetimi ve yeminli murakıpları Allah için bir gün bile boş durmadılar, partilileri ile hergün kavga yaptılar. Çalışan, emek verenleri azarladılar, vekillere hoş görünmek için bol bol resimlerini sosyal medyadan yayınladılar. Bazen avukat hanımefendiyi ilçeye çağırdılar, "verin bu emek verenleri disipline, atın bunları partiden veya hazırlayın bir dosya verelim bu gazetecileri mahkemeye" diyerek emek sarf ettiklerini kimse inkar edemez…
Bu kadar üstün çalışmayı göremeyen sayın genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’ya yazıklar olsun, yazıklar olsun ki ellerindeki oyuncakları olan meclis üyesi seçme hakları ellerinden alındığı halde ben Başkanım, ben yöneticiyim deyip- istifa etmeyenlere…. 
 
SALICI HAKLI- BAKALIM SİZ ADAM MISINIZ?

Genel başkan yardımcısı Salıcı’ya da haksızlık yapmamak lazım. Kendi seçim bölgesi yani İstanbul 1. Bölgeden İyi Partiye ilçe veremezdi, verse neler olmazdı? Ya bir daha önseçim olursa örgüte ne derdi. Onun için Salıcı keser gibi kendine yonttu, 2. Bölgeyi ise Muaviyenin kılıcından geçirdi… Ütebay ve yönetimi gibi 4 ilçeyi yok saydı, 4 ilçe başkanını adam yerine koymadı. Bakalım bu ilçe başkanları ve yöneticileri gereğini yaparak adamlaşacaklar mı?


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli