TRABZONLULAR SAADET PARTİSİ'Nİ MİSAFİR ETTİ

 TRABZONLULAR SAADET PARTİSİ

Esenler Trabzonlular Derneği başkanı Zeki Yılmaz ve yöneticileri dernek merkezinde Esenler Saadet Partisi İlçe başkanı ve ilçe teşkilatını ağırladı.

 

 

 

 

 

 

 

ESENLER TRABZONLULAR SAADET PARTİSİ’Nİ MİSAFİR ETTİ

 Esenler Trabzonlular Derneği başkanı Zeki Yılmaz ve yöneticileri dernek merkezinde Esenler Saadet Partisi İlçe başkanı ve ilçe teşkilatını ağırladı.

 Esenler Trabzonlular derneğini ziyaretten memnuniyetini dile getiren başkan Zeki Yılmaz kısaca derneğini tanıttı ve  dernek faaliyetlerinden bahis etti; “ Esenler her yöreden olduğu gibi Trabzon’dan da göç almıştır. Yıllar içinde Esenler’de ikamet eden Trabzonlular belli bir yoğunluğa ulaşmıştır. Zaman içinde dernekleşerek kültürel ve ekonomik dayanışma içine girmişlerdir. Bu güne kadar da Trabzonlular Derneği Esenler bütününde bir çok faaliyet düzenlemiştir.Her siyasi partiye mensup üyelerimizle Trabzonluluk çatısı altında buluşulmuştur. Demokratik bir yapısı olan derneğimiz öncelikle esenlerli olunması gereğini her fırsatta savunmuştur. Bu güne kadar siyasi temsile fazla önem vermeyen derneğimiz ileriki yıllarda Esenlerde yaşayan Trabzonluların ve Esenlerlilerin temsili anlamında ağırlığını koyacaktır.”

 Esenler Saadet Partisi ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya’da Esenler’in ve ülkenin ilçenin içinde bulunduğu durumu izah ederek şöyle devam etti; “ Türkiye’yi yönetenler durumun her yönden iyi olduğunu söylüyorlar. Hangi kıstaslara göre böyle konuşuluyor anlamak mümkün değil. İç ve dış siyasetimiz iyi yönetilmiyor. Faaliyetlerini yakından takip ettiğimiz ve tebrik ettiğimiz Trabzonlular derneğini ziyaret ederek bilgi ve görüş alışverişinde bulunalım dedik. Trabzonlu kardeşlerimizle bir araya gelmekten çok mutluyuz. Bizleri içtenlikle ağırladıkları için kendilerine teşekkür ederiz.”       



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli