Sahtekar CHP'li Meclis Üyesi –Yanlış İşler Mahkemede Çözülür

 Sahtekar CHP

CHP’nin kafatasçı, mezhepçi ve şovenist meclis üyesi Kemal Şahin iki dönendir Esenler Belediye meclis üyesi ama Şahin, yaptığı tüm işleri alavere, dalavere ile kendi lehine çevirmeyi çok iyi be

Şahin’in, TWEET hesabından yaptığı paylaşımları komik olduğu gibi sahtekarlıklarla dolu. Şahin’in yaptığı paylaşım öncesi bir televizyona paralı haber yaptırması elbette normal. Televizyon yayını sonrası ise Tweet hesabından “Esenler halkının deprem toplanma alanı, AKP'li Esenler Belediyesi tarafından 27 yıldır kesintisiz ihaleler verilen yandaş Akmercan şirketine özel otopark alanı olarak kullanmasına peşkeş çekilmiştir” paylaşımı da doğru. Esenler Belediyesi ve AKP’li belediye Başkanının yaptığı yanlış uygulamaların olduğu da doğru.  Şahin şunu söylüyor, “ben mahkemeye gitmem, çünkü mahkemeler satılmış” diyerek kendine yine pay çıkarmak için çırpınıyor.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ BETA VARYANTINDAN DAHA TEHLİKELİ
YANLIŞ OLAN İSE…CHP’li meclis üyesi ya görevini bilmiyor veya tam bir “üçkağıtçı”  veya temiz, ilkeli ve namuslu yayın organlarını kirleten “Beta varyantı” kadar bulaşıcı birisidir
 
Neden diye sorarsanız…
Şahin’e sormak lazım siz sıradan bir vatandaş değilsiniz. Siz haber yaptırarak sorunları çözemeyeceğinizi anlamayacak kadar geri zekalı olup olmadığınızı bilmiyoruz. Esenler’de bir yolsuzluk varsa, bir yanlış varsa, “var olduğunu bilmeyen yok” onun çözüm yeri mahkemelerdir. Onun yeri Belediye Başkanının makamına bir muhalif meclis üyesi olarak gitmek ve yaptığı yanlışları yüzüne söylemektir. Veya Beledi meclisinde süt dökmüş kedi gibi oturmak değildir.

Şahin’e, yine soruyoruz…İki dönem meclis üyesi olarak görev yaptınız, hangi imar yolsuzluğunu mahkemeye taşıdınız?  Neden Akmercan’ların meselesini mahkeme yerine basına götürdün ve sen meclis üyesi olarak gereğini yapmadın, yanı mahkemeye gitmedin. Bak Şahin, herkesin aklından çok şeyler geçiyor.
544 Parselin planı meclise geldiğinde evet dediniz, ranta açılmasına oy verdiniz. 544 parseli mahkemeye taşıyan arkadaşınızı para almakla suçladınız. Ama sen, Göksu’yu  ve belediyenin yanlışlarını mahkemeye taşıyamazsın. Çünkü, kardeşin ve akıl hocan Esenler belediyesi ile hangi kirli işler yapıyorsunuz, kaç paraya bu halkı satıyorsunuz bunu açıkla.
“bir yanlışı mahkemeye taşıyan mı yol bulur yoksa imara açılmasına onay veren mi yol bulur”  karar okuyucunun bay satılmış meclis üyesi.

Göksu, senin haberlerini yapan gazetecilere “gelin ne soracaksanız sorun” davetine neden o gazeteciler gelmedi. Sen mecliste neden bu konuta tek kelime konuşmadın?  Sen ve akıl hocan Esenler Belediyesinin ve yandaşlarının yaptığı yanlışları ancak böyle kapatılır yolunu seçtiniz. Sizlerden çare bekleyenler, sizin ne kadar çaresiz olduğunuzu bilmiyorlar

Sizin ipliğinizi pazara çıkarmak ise yine bana düştü…Karar yüce halkın.