SP Esenler10–16 Mayıs Engelliler Mesajı

 SP Esenler10–16 Mayıs Engelliler Mesajı

Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanlığı tarafından Gazetemize yayınlanması için, 10–16 Mayıs Tarihleri arasında kutlanan Engellilerle Dayanışma Haftası nedeniyle mesaj gönderilmiştir.

SP Esenler10–16 Mayıs Engelliler Mesajı

Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanlığı tarafından Gazetemize yayınlanması için,  10–16 Mayıs Tarihleri arasında kutlanan Engellilerle Dayanışma Haftası nedeniyle mesaj gönderilmiştir.
 
SP ESENLER İLÇE BAŞKANLIĞI
Tanıtım Birimi
 
" Değerli Esenler Halkı ve Muhterem Engelli Vatandaşlarımız
 
10-16 Mayıs Tarihleri arasında dünya genelinde ve Türkiye'de büyük duyarlılıkla geçmesi gereken bir haftaya hep birlikte girmiş bulunuyoruz. 
 
Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin, huzurla, sağlıkla, umut dolu bir hafta ve bir ömür geçirmelerini dileriz.
 
Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yaşadıkları sorunların farkındayız. Hayata katılım göstermedeki azim ve kararlılıklarını taktir ediyor ve destekliyoruz. Saadet Partisi olarak her zaman engelli ve diğer toplum kesitlerinin hak arayış mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu, olacağımızı içtenlikle belirtmek isteriz.
 
Sorunların çözümünde ilk ve esaslı adımların aileler, çevre, kurum ve gönüllü teşekküller yolu ile atılabileceğini, kısacası tüm insanlığın ortak sorununa toplumsal farkında-lığın ve duyarlı-lığın oluşturulmasıyla mümkün olabileceğini bir kere daha belirtmek gerekir.
 
Bundan sonraki adımlarımızı ise özürlü vatandaşlara geçici duygular ile yaklaşmak yerine, kurumsal hizmetlerin geliştirilmesi esas alınmalıdır. Bu nedenle özürlülere hizmet götüren kamu, özel sektör ve gönüllü sivil toplum örgütlerinin güçlendirilmesine önem verilmelidir.
 
Esenler İlçemizde faaliyet  gösteren tüm gönüllü engelli dernek ve kurumları ile bu vesile ile yakın temas halindeyiz. 
 
Zaten, Saadet Partisi Engelliler Koordinasyonu Başkanı İsrafil Bayrakçı, Engelliler Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada engellilerin sorunlarını masaya yatırdı. Bayrakçı, Engellilerin eğitim ve istihdam olmak üzere birçok sorunun hala devam ettiğini söyleyerek, engellilere verilen hakların da tıpkı gaziler gibi kanunla verilmesini özellikle Anayasal olarak, engelli haklarının garanti altına alınması gerektiğini söylemişlerdir.
 
Siz saygıdeğer engelli kardeşlerimiz ve muhterem ailelerinizin haftalarını en içten duygularımız ile kutlarken, her zaman yanınızda olmaktan büyük bir kıvanç ve onur duyduğumuzu ayrıca belirtmek isteriz.           Kamuoyuna Saygılarımızla. "
Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanlığı
Tuğrul YALÇINKAYA


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı