Prf. Eyidoğan Esenler'in Sorunlarını Dinledi.

 Prf. Eyidoğan Esenler

İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili partililerden bilgi almak üzere Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.



Prf. Eyidoğan Esenler’in Sorunlarını Dinledi.

İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili partililerden bilgi almak üzere Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.

CHP İst. Mv. Prof. Dr. Haluk Eyidoğan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bilgi almak için Esenler CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti.


Esenler Cumhuriyet Meydanında bulunan CHP İlçe Binası’nda gerçekleşen toplantıda İstanbul Mv. Prof. Dr. Haluk Eyidoğan’ın yanı sıra CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, Belediye Başkan Adaylarından M. Aksal Örüklü, Meclis Üyelerinden Mustafa Usta, Kemal Şahin İlçe Yöneticileri ve partililer katıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkındaki görüş alış verişinden sonra yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin partilileri bilgilendirdi.


Eyidoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, Belediye Başkan Adayı M.Aksal Örüklü, Meclis Üyeleri Mustafa Usta, Kemal Şahin ve İlçe Başkanı Özden’de bilgi aldı.

Oruç Reis Mah. Havaalanı Mah. Çiftehavuzlar ve Tuna Mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi alan Eyidoğan, yapacakları detaylı çalışmalarının ardından Havaalanı Mahallesi ile ilgili TBMM’ne bir soru önergesi vereceğini belirtti. Eyidoğan ayrıca, Havaalanı Mahallesi’ndeki emsal artışıyla ilgili konuyu mahkemeye taşımayı da düşündüklerini ifadelerinden sonra bizim doğru ve iyi yapılan hiçbir projeye ön yargıyla bakmıyoruz dedi.

Toplantının sona ermesinden sonra Belediye Başkan Adayı M. Aksal Örüklü ve Meclis üyeleri tarafında hazırlanan Esenler’in sorunları ve kentsel dönüşüm konularına ilişkin hazırladıkları bir“Esenler” dosyasını Eyidoğan’a verdiler.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli