Kılıçdaroğlu Belediye Başkan Adayları ile Buluştu

 Kılıçdaroğlu Belediye Başkan Adayları ile Buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul il Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes ve 2014 Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül,


Kılıçdaroğlu Belediye Başkan Adayları ile Buluştu
 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul il Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes  ve 2014 Yerel Seçimlerinde İstanbul  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, ve İlçe Belediye Başkan Adayları Bakırköy’de Yerel Seçimler'de alınan sonuçları ve yaklaşan Genel Seçimleri değerlendirmek için bir araya Geldiler.
 
Tüm adaylarımızın deneyimlerinden yararlanacağız

İlçe Belediye Başkan adayları toplantıda ayrı ayrı söz alarak 2014 Yerel seçimleri ile  ilgili değerlendirmelerde bulundular. İlçeler arasında nüans farklılıkları olmasına rağmen çıkan genel  sonuç  İstanbulda CHP İlçe Başkan ve Yönetimlerinin CHP sine ve Partinin İlçe Belediye Başakan adaylarına sahip çıkmamaları idi.
 
Samimi bir ortamda  gerçekleşen bu toplantıda Tüm adayları ayrı ayrı dinleyen  CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, özellikle seçim kaybeden adaylara Cumhuriyet Halk Partimiz  adına çalışma yapmaya devam etmelerini, aday olan arkadaşlarımızın seçim sürecinde kazanılan deneyimlerinden, yaklaşan genel seçimlerde CHP nin faydalanacağını dile getirdi.

Partimize zarar veren ve vermeye devam eden İlçe yönetimleri  hakkında Parti  tüzüğüne uygun olarak gereğinin yapılacağı mesajını verdi.
 
Havaalanı Dönüşümünde Hak sahipleri mağdur edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu 2014 yerel seçimlerinde CHP Esenler Belediye Başkan adayı olan Mimar Aksal Örüklü' den Havaalanı Mahallesi ile ilgili bir rapor hazırlamasını,  İstanbul İl Başakanı Oğuz Kaan Salıcı' nın da il Başkanlığı olarak hertürlü desteği vermesini istedi.



 
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli