Kaplan'dan Göksu'ya: İmamoğlu'nu suçlamayı bırak. Sen ne yaptın?

 Kaplan

Gelecek partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Esenler belediye başkanı Göksu’ya Esenlerin sokaklarından seslendi ve sokak aralarında gördüklerini sosyal medya hesabından paslaştı.

“İBB AK PARTİNİN ELİNDE OLDUĞU DÖNEMLERDE ÇALIŞTINIZ, ŞİMDİ NEDEN ÇALIŞMIYORSUNUZ?”
Kaplan:  Belediyeler arasında birbirini yıpratma yarışı ve birbirlerine gol atma sevdası karın yağmasıyla birlikte zirve yaptı. Bu yarışı yapanlar oy uğruna manevra yaptıklarını anlamayan kalmadı. Kimse bu halkın aklıyla dalga geçmesin ve AKP’lilerin siyasi şovları, reklamları devam ederken çileyi İstanbul’da yaşayan vatandaşlar çekiyor. Bu halka yapılanların elbette hesabını verecekler. Ana arterler İBB’nin ve karlar kendiliğinden erimeye bırakılmış, sokak araları ilçe belediyelerinin ama buralarda da bir çalışma yok. Herkes işini Allaha bırakmış… İBB AK partinin elinde olduğu dönemlerde çalışan belediyeler bu dönem çalışmamasının tek nedeni İmamoğlu’nu, CHP’yi veya Millet ittifakını nasıl yıpratırım, nasıl gol atarım politikasıyla tamamen durmuş durumda.

Beyler; olan vatandaşa oluyor, olan evinde hastası olana oluyor. Olacaklar ise buz pistine dönen yaya kaldırımlarda birilerinin kayarak kolunu, kalçasını veya kafasını kırması beklenen olacaklardan bazıları.


KAPLAN SORUYOR… BU SOKAKLARDAN HANGİ BELEDİYE SORUMLU?
Esenler Karabayır mahallesinde ve birçok mahallemizde sokakları gezdim, gördüklerim bu şehre yakışmıyor, insanlar sizlere vergisini veriyor ama karşılığında neden hizmet alamıyor?  Sokak aralarına araç girişi çıkışı mümkün değil. Siz kime hizmet veya ne zaman hizmet yapacaksınız? .Esenler belediyesi ne iş yapıyor?
Çorba dağıtımı bitti ( Teşekkür ediyoruz) Şimdi neden ara sokakları temizlemiyorsunuz? Hatırlatırım ara sokaklar İlçe belediyelerin görev ve sorumluluk alanı içindedir.
Esenlerin Tüm mahalle ve sokakları aynı manzara ile karşı karşıya. Bu halk yapılanları unutmaz…" dedi.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli